Koliko ih je bilo pre mene: Primitivni hir patrijarhalnih čobana ili stereotip?

1. опште је познато да су делфини ајкуле, само геј варијација
    дакле, чоек је општио геј ајкулу
    чоек учествује у црквеним литија, уз то виче "убиј педера"

2. Али, влажна богиња ПЛАЧЕМ
    или ово

Voda je bila veoma hladna, ali odmah sam znao da je posebna. Kada me je prvi put dotakla osetio sam se postiđeno. Nisam ja odabrao da budem zoofil. Po svaku cenu sam želeo da je izbegnem, a ona se ponašala kao da je znala moju tajnu. Trebalo joj je bukvalno 3-4 meseca da me pridobije i uveri da mi je i intelektualno dorasla - priseća se on.

овај чоек је написао роман људи моји

3. A trojka je najcesca stvar. Kao - pa bilo bi kul, ali nemam ja muda za to...

4. Nemam pojma da li je najčešća, imao sam mnogo drugih ispala. Al dobro, nije ovo tema za jadanja.

5. моја дјевојка ми упути мајчински прекоран поглед (фројде ти си крив за ову непотребну паралелу) када поменем тројку, али нимало не скрива одушевљене када, рецимо, причамо о сношају у јавности(зањда прича је била како би било до јаја димамо сношај у превозу, да јао као приђем с леђа док се она држи за рукохват, дигнем сукњу и јелте) као и било шта везано за артистични увид у бдсм фор дамиес отприлике
    мада, претпостављам да ме не схвата заозбиљно или шта ли већ

6. добро, сношај у јавности није ништа страшно, у највећу руку необично, али оно...
    најрадије бих волио да могу да сношајим искључиво када добијем спонтану ерекцију

7. Ne shvata te za ozbiljno 98 posto sigurno. Al sad da ne tupim više.

8. Остаје само питање, да ли заиста сам себе схватам за озбиљно

9. Ne znam da li to radiš, ali uvek bi trebalo to da radiš. Ko će te drugi shvatati ozbiljno ako ne sam ti.

10. Apropo ove teme da se nadovezem...ovde na zapadu gde zivim I radim, al nebitno sad to, devojke su povodom toga mnogo opustenije...ako im je do seksa lepo ce da stave do znanja da oce seksa to vece I to je to...nema mnogo glumatanja I sto se kaze "tvrdi pazar"... Ako oce oce, ako nece jebiga...
    imao sam priliku da upoznam devojke razlicitih nacija I mogu reci da su ove nase kurvetine mozda najgore I najljigavije...

Izvinite, ali to se verovatno odnosi I na sve vas devojke koje ste ovde na sajtu...

I jos jedna stvar, ne moze muskarac da vara devojku kolko ona moze da se pravi da mu je verna... Sta sam sve sa ova moja dva oka doziveo da vidim... Znaci ima muskaraca koji su svinje I pomijari I oce da jebu sve normalno je to mladi su, ima I koji oce da varaju, okej opet opravdavam verovatno ga devojka smara, al kolko podmukle devojke mogu biti u varanju to nema nigde na svetu...

Budite sigurni da muskarci vise varaju na pocetku veze, a kasnije uglavnom postanu papucari, dok devojke varaju kasnije...iako uglavnom posle toga mogu da pogledaju decku u oci I da se ponasaju kao da se nista nije desilo...

Ovde sam upoznao tri devojke, sve tri imaju decka kuci, jedna je meksikanka koja svake dve nedelje vidja tog decka posto imamo port u njenom gradu, I sve su u vezi preko dve godine...i? Jel znate koliko su izdrzale? A kao super fine devojke, nisu cak u pocetku ni na zurke isle, samo pricaju o svojim momcima...mesec dana...i sve tri su sa nekim debelim supervizorima...prejadnim I pregadnim al dobru lovu imaju...plus jebu se "tajno" svaka sa bar jos jednim ili dva lika, ali nema ovde nista tajno jer ja sve uspem da saznam

11. ovde na zapadu gde zivim I radim, al nebitno sad to,

12. e Pero bas me zanima reci mi jel se lepe ribe za tebe kad dodjes iz nemacke.jel ima to nekog uticaja

13. ovde na zapadu , u odnosu na Negotin, gde zivim I radim, al nebitno sad to,

14. Јебеш тему где лабокв држи слово

15. odjebi odavde ionako si gej

16. ništa sladje nego kad cura tvrdi pazar a vidiš joj u očima da oće da se poda, jooooj

17. Apropo ove teme da se nadovezem...ovde na zapadu gde zivim I radim, al nebitno sad to, devojke su povodom toga mnogo opustenije

E aj prestani da natrljavaš ovom napaćenom narodu kako ti radiš na zapadu brodski pacove, da ti ne bih poslao ortaka iz gift šopa da te nalupa kao smrada.

Za ostalo se slažem.

edit: pošalji mi u pvt na kom si brodu da dođem da te slomim

18. I jos jedna stvar, ne moze muskarac da vara devojku kolko ona moze da se pravi da mu je verna...

samo bez tih fora sa ranjenog srca ili exluzive..ili stvarno mislis da ta nebuloza ima nekog smisla

19. samo bez tih fora sa ranjenog srca ili exluzive..ili stvarno mislis da ta nebuloza ima nekog smisla

Hajde degeneriče prestani da se obraćaš ljudima. Fore koje ti prodaju na poslednjem utočištu barakudalnih nerasta nećeš plasirati ovde, a ni jedna riba neće reći: "KAKO JE OVAJ LABOKV KUL I KAKO RAZUME ŽENSKU DUŠU", jer više vole kurac nego napaćene likove poput tebe, a koji se trude da im objasne da ih razumeju i staju u njihovu odbranu. Nikoga ne zanimaa tvoje bedno mišljenje. I nauči da staviš tačku i zarez.

20. žene treba samo tući i jebati

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.