U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
bushido ajde sto si mentalno zaostao pa ne mozes da ukapiras sta sam ja pisao, nije se radilo o tome da razumem zene nego o mom stavu o broju partnera, mene licno jos vise nervira kod tebe zato sto glumis nekog opasnog lika koliko vidim nad zenama i ovde preko neta jer znas da si bezbedan.ne znam dal se zezas ili stvarno imas takav stav, ako mislis da zenama samo treba kurac onda si degenerik.decko imas dubokih psihickih problema ako ne verujes proveri.uh kako si ti opasan i prek prema zenama i ovde na netu, verovatno se izivljavas i nad mackama
Izgleda da je na ovom sajtu prosek godina niži nego što sam mislio.
da nije tebe ovde nista pametno ne bi moglo da se procita
Мод едит: уклоњена слика.
Дисклејмер: ова слика је са вукајлијиног форума тако да одјебите са крађом података и слично
Pa o ovom, na ovoj temi, nisam ništa pametno ni napisao, zato zaključujem da je tvoj gornji post ironičan. A moj prethodni post stoji, ali ništa loše nisam time mislio. Mladost, pa to je blago! Pravo bogatstvo! Doba kada čovek još uvek nije ukalupljen, ima šanse da se razvije u sve ono što oće. Zato je dobro biti mlad, ali loše je biti siguran da si pametan u svojoj mladosti, jer možeš i biti pametan dok si mlad, ali nikad ne znaš, sebi iz nekog budućeg vremena izgledaćeš možda kao krajnji idiot bez mozga. Znam po iskustvu. A možda i nećeš izgledati, ko zna. Bez zlih misli, pozdrav.
EDIT: E ako si mator, a još uvek misliš da si pametan, a u stvari si budala, to je već problem. Više tvoj nego ljudi oko tebe, mada se desi da i ti ljudi malo propate zbog tvoje bedastoće.
Bože, al se zapetljavam, a samo sam hteo da napišem jednu relativizujuće-pomirljivu rečenicu...
pa to si u pravu...
na sta si ti spreman paune..toliko te je pogodilo sto sam rekao da si gej..da nisi ne bi ni preturao muskarcima po slikama..kako god nemas pravo da koristis moje slike na takav nacin.samo da nadjem nekog moda pa ce valjda da ti udare blokadu na im adresu
Јебига Лурч, шта да ти кажем, очито је тебе више погодило него мене.. јер мене боли уво шта си написао
e jbg bas krenuo da pisem poruku modetratoru.ma ne tupi bre degeneriku, nije valjda da mislis da nekog mogu da pogode tvoji glupi komentari
Не знам, али видим да је кренуо неки твој примитивни хир
primitivni hir?ti izgleda ne znas sta znaci hir..razmenili smo 3 recenice i vec mogu da zakljucim da si glup.a da si psihic to sam zakljucio iz druge
Добро ако је тако, ти си и даље Лурч лоло
ok prekidam raspravu zato sto si glup
Pricajte sta ocete al ribe varaju u najmanju ruku jednako kao muskarci, samo sto to umeju da rade na mnogo podmukliji nacin...a non stop se vrti prica muskarci su svinje koji varaju
Samo ih treba karati, a tata nek ih voli
Pezose, ljudi su generalno tako... kako da te pitam... zli?.. Možda je to već zastareo izraz? Pokvareni, šta li? Ili dopuštaš retke izuzetke? Ima li nekih primera da znaš dobre, plemenite itd. itd. osobe? Nisam pročitao nijedan pozitivan primer od tebe, a lično znam da ih ima. Da li se koncentrišeš u svom pisanju uglavnom na negativno, ili iskjučivo negativno srećeš, pa o tome pišeš?
takve zene ne postoje..kako je valjda platon rekao, zene sluze samo za razmnozavanje.znaci one su stvorene samo da primaju kurcinu i to je sve heheh
Ako pričamo o varanju, ja ne vidim ništa preterano vredno neke brige, patnje i bola kad muškarac dovati neku random drolju, izjebe je ko kuju i vrati se svojoj ženi, a ovoj kaže e zaboravi, ono je bila zajebancija ja imam ženu i volim je. Ali kad bi moja žena, moje sunce, moj život, moja svetica, dopustila da je jebe neko drugi... pa ja ne znam jel bi pre ubio nju ili sebe ili njega... ne znam kako bih preživeo to majke mi
http://s4.postimg.org/o8c98fta5/Kerefest.jpg
To je to brate, ja sam krajišnik tradicionalnog stava, shvatanja i ubedjenja.
I ide ti :)
Ako stvarno misliš tako, uvek ćeš morati da lažeš ribu sa kojom si, osim ako nije mazohista ili seksualni robot. A laž... Zlo.