Prijava

Е, кад би вам се набацивала девојчина другарица шта бисте радили ?

Најбоље је да искулираш. Да си хтео њену другарицу/сестру, мувао би њу прву, а не ову са којом си или коју си мувао.

Ovo sto kaze Fender. Cak i da imas zelju da otkacis devojku, prvo je otkaci pa onda pokusaj sa drugaricom. Manja svinja ispadnes.

Nub alert. Kad ostaviš devojku nećeš biti zanimljiv drugarici. Raskidom ubijaš to kurvinsko u njoj.

Ma moze sve da se iskombinuje. A da ugovoris sa drugaricom npr. utorak uvece. Devojku sutnes u utorak pre tog seksa. Ono sutnes je u 17:00, a ova ti banjava na gajbu u 17:30. Koje su sanse da ce je ova odmah zvati da joj kaze da si je sutnuo?

Šansa je stopostotna. Zove je već u prva dva minuta kad se rastanete. Da joj se žali ili pohvali u zavisnosti koliki pajser si bio.

Ajooooj kvebeče, već sam ti rekao par puta da si glup, ali stvarno si preglup čoveče možda najgluplji lik i najveća noobara ovog sajta

Što ga napadaš odma, možda se zajebava a možda je dete neko jbg

Cak i da imas zelju da otkacis devojku, prvo je otkaci pa onda pokusaj sa drugaricom

ovo ni ja ne bih umeo da istrolujem, baš prosečna životna noobara post. otvorite temu 'prosečna životna nubara šizenje' da kačimo ovakve stvari.
Inače vidim da se lik registrovao pre 5 godina, znači najmanje ima 20 godina, a primećujem koja glupost i neumeće zrači iz svakog njegovog posta na ovoj temi, značiiiiii nema opravdanja nikakvog, lik provereno nevin, nikad nije imao devojku piše mu na čelu

Možda je napravio akaunt sa 9 dina fazon

Е, кад би вам се набацивала девојчина другарица шта бисте радили ?

evo sta u tom slucaju rade jebaci..pozoves je kuci na kafu izrokas je i to ti je sva tehnologija

Moze li ovo da se prebaci u igre?

Ma moze sve da se iskombinuje. A da ugovoris sa drugaricom npr. utorak uvece. Devojku sutnes u utorak pre tog seksa. Ono sutnes je u 17:00, a ova ti banjava na gajbu u 17:30. Koje su sanse da ce je ova odmah zvati da joj kaze da si je sutnuo?

sto si lud, ti bi raskinuo sa devojkom..pa njena drugarica te i muva zato sto joj je to neki kurvinski poriv..njoj je i cilj da bude sa drugaricinim deckom

Da, ona ce da zove odmah da joj kaze kako si je sutnuo, ni kuci nije stigla. Ne serite ni vi.
I pazi, ne bih sigurno kresao devojcinu drugaricu dok sam sa njom u vezi.

Naravno da će zvati. Nemoj biti glup.

Ako je otreses jednom, tresces je jos deset puta minimum, dok ova ne sazna, kad sazna ljubavni trougao se raspada, svako na svoju stranu

Voleo bih da se neko zensko oglasi, jer iskreno ne verujem da bi zvala odmah drugaricu iz kafica ili sa ulice samo da bi joj rekla da si je ostavio.

jok nece da zove..to je pprvo sto ce da uradi, da zove drugaricu da se iskokodacu.

слушај овог никад небих спавао са другорицом рибе, каква је то глупост, она бих да спава са тобом а ти нећеш??? па ко је овде луд? какав је то лажни морал и утопија, ти си као изнад свих овоземаљских задовољстава, шта си ти бог, па кад ти то кажеш речено је јели?

шта је следеће, нећеш гвирнути кроз кључаону док се купа сестра од тетке која је дошла из другог града мало код вас у госте и успут се додиривати доле?

Kacis se sa likom kojeg zovu biceps, to da znas

Zasto lazni moral? Imao sam MNOGO prilika da varam. Nisam. Ako ja ne bih voleo da mene riba vara, zasto bih ja varao nju?