Letovanje u Crnoj Gori

1. По плажи у ЦГ искључиво ходати у папучама, немој да глумите Мича Бјукенона као ја па да вам се забоде нека нарко игла у пету. Вјерујте, није пријатна ситуација.

2. Po buljaricama vise igala nego po ibici xd

3. Što se tiče letovanja u crnoj gori najviše mi smetaju crnogorci. Ali kao i sa svim ostalim kugama srpskog naroda, shvatio sam da oni nisu produkt modernih izopačenih vremena, već duboko utkani u srž našeg bića.
    Jeste, partijsko zapošljavanje je jedna od najvećih bolesti SNSove Srbije. Ali isto tako je bila i za vreme komunizma, kralja, pa bogami i cara, ceo feudalizam se zasnivao na tome.
    Jeste, dvoličnost i laž se više isplati od njima suprotnih osobina. Ali isto tako je i Tito ubio Ivo Lolu Ribara, a Milutin oslepeo Stefana.
    Jeste, crnogorci danas drže primat i skoro sve vladajuće funkcije, kako političke tako i mafijaške. Ali crnogorac je bio i Karađorđe koji je, mnogi bi rekli, među prvima počeo sa formiranjem moderne srpske slobodarske svesti.

Mrzim crnogorce jebo im pas mater

4. Ja dok se nisam oženio, sa ekipom sam bio gost Budve i njenih čari. Nikada ali nikada nisam imao problema sa Crnogorcima. Doduše, ja sam rođeni nikšićanin ali predugo živim u Srbiji da se to ne primeti.

Jednom sam u Budvi bio priveden al zbog tuče sa albancima, i jednom je na mene neki žgoljavi vadio pištolj jer smo bili glasni a on došao sa neke svadbe pijan. Al nije bilo ozbiljno, samo jw pretio.

A to je sve za 15god letovanja u CG. Ajd nek ovi što ne vole CG kažu jednu neprijatnu situaciju koja im se desila.

Uglavnom svi kenjaju po klišeu..

5. iznajme sobu kilometar iznad magistrale kod neke babuskere za tri evra po danu i onda se žale da im je loša usluga...

idu da se kupaju na kanalizacionoj cevi između šušnja i bara i žale se da je prljava voda...

izlaze u pljeskavdžinicu gde peva Hakan Šehović Lojo i žale se da je loš provod...

6. Ma samo im bude krivo sto su morali opet u cg pa kad se vrate kenjaju MA NIKAD VISE TAMO. U grckoj je kao bolje cvaris se u busu 80 sati imas smestaj od 3 kvadrata jer A STA REALNO TU SAMO DODJES DA SE ISTUSIRAS I PRESPAVAS jedes giros od 2e 10 dana i kao vau kakav lud provod koje zezanje sreo sam pola ledina onog komsiju iz ulice pored i bivsu sa deckom

7. U crnoj gori je naravno lose kad imas do plaze 300 stepenika i sto je jos gore 300 stepenika nazad jelte, gledaju te konobari ko slepca jer i jesi slepac u ekspres restoranu svi po pasulj i kupus salatu a na plazi uzmes dva PRODUZENA SA MLEKOM I CASU VODE cisto da zauzmes lezaljku pa ja sa sam na mestu konobara ja bi te isutirao radi covek za baksis od 50 lezaljki 45 mu zauzmu bednici ne ostave mu dovoljno ni cigare da kupi

8. Uvece peva aco lukas u trokaderu aj se nalizemo neke brlje pa idemo tamo da guslamo 3 piva celu noc AJOJ MAJKO STA JE OVO ULAZ 10E P STVARNO SU STOKA OVI CRNOGORCI SAMO BI DA ZARADE NA SVEMU ne legendo gostice vas trojicu studenata iz vrnjacke banje koji su poneli 130e i pun gepek cajne za 10 dana sto je 13e dnevno i ta cajna jelte nebitno sto bi sa punim lokalom takvih gostiju platili 0,3 sata lukasovog pevanja a osoblje su volonteri koji se konobarisanjem bave iz hobija porodica im nije ni kraj pameti najvole da im kuci donesu pozdrave od tebe i ortaka

9. crna gora najjaca za ljetovanje sig

its a fact

10. Najjaca je kurac. Moze da bude najjaca jedino ako si po zanimanju profesionalni sin xd

Ako izuzmemo neke maldive, sejsele i mauricijuse najbolja je bez ikakve dileme turska

11. Maj nejm iz Pero ima pare, kace dash pare brt

12. Kad mi popusis hahahaha

13. Crnogorci najbolji ljudi popusite vi njima kurac

14. najjace je za letovanje NEMACKA

15. Savet za tilma i vas ostale: sad ce u february sajam turizma pa idite zavrsite letovanje za manje pare, stvarno su popusti dobri

16. 300 evra separe u trokaderu pa majku ti jebem mogu 5 dana na Ibici da budem za te pare da vatam pijane Švabice i Britanke što su bijele i pirgave pa izgore na suncu pa budu crvene ko rak sve

17. Pa ko ti brani jebote

Ne placas ti separe 300e nego to sto ce neko u beogradu da prica da te video u separeu xd

18. nekakva je kriza nekakvoga morala

19. da bas ce neko u beogradu da prica da je video nekog bosanca u separeu u budvi da da xdd

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.