Ja volim Anu Stanić. U stvari, mrzim je, ali me fizički podseća na jednu devojku u koju sam bio zaljubljen, pa ne mogu da je mrzim. A ta Ana Nikolić, nemam pojma ko je to.
што су те звали мишо? надам се да се не зовеш милоша..? за мене је логично милош - мишо - шоми.. ја сам намерно променио надимак у шоми после излазка ове песме, огадила ми је надимак миша...
Prozvala me sestra tako, meni se sviđelo kako mi zvuči ime sa tim, stavila na fejzbuk i sad me tako zovu. Al' otkad je snimila pjesmu nervira me. Kučka ogavna.
никад не остај у параћину због цирке ако мош да јебеш ану!
ne sećam se najbolje te cirke...znači, bila baš pristojna:)
a ne bi me lagao onaj lik za to...mislim, nije se još znalo za nju...a znao da opali i bolje ribe od nje..sad se oženio i smirio, ima već 35 godina, ledžend lololo
A pazi ovo, Kurir pre tri-četiri godine objavio na naslovnoj njenu izvalu 'Još uvek sam nevina'. Sad da li je mislila na lakat ali sumnjam da je i tamo.
трули а лаџенд. кад му син почне да јебе, он се појави и каже - знаш ти ану николић? а син - боже ћале па он је већ трећи нић снимила, не смета јој што је оматорила, истриповала је сузана манчић/северина каријеру... онда он онако сетно "еее сине мој, некад сам је ја јебо..."
зато што се госпођица не бави филмом, не?
bavi se soft erotika spotovima
Ja volim Anu Stanić. U stvari, mrzim je, ali me fizički podseća na jednu devojku u koju sam bio zaljubljen, pa ne mogu da je mrzim. A ta Ana Nikolić, nemam pojma ko je to.
Naravno, zaslužuje nešto kao Nobelovu nagradu za muziku.
U pravu si, trebala sam je staviti u zezanje, ionako nigdje drugdje ne spada...
jedan moj stariji ortak kresnuo Anu Nikolić pre desetak godina. I to u njenom rodnom selu, Donja MUtnica kod Paraćina lololo. Ozbiljno.
а зато не помажу таблете уз сав алкохол и зато плаче пред странцима ццц
ел било на сену у штали? поздрави ортака ХД
u kolima, golf dvojka, ja ostao u paraćinu sa nekom ekipom da pijančim, on otiš'o da jebe anu...
Prozvala me sestra tako, meni se sviđelo kako mi zvuči ime sa tim, stavila na fejzbuk i sad me tako zovu. Al' otkad je snimila pjesmu nervira me. Kučka ogavna.
буксно шта ти то говори? никад не остај у параћину због цирке ако мош да јебеш ану!
ne sećam se najbolje te cirke...znači, bila baš pristojna:)
a ne bi me lagao onaj lik za to...mislim, nije se još znalo za nju...a znao da opali i bolje ribe od nje..sad se oženio i smirio, ima već 35 godina, ledžend lololo
A pazi ovo, Kurir pre tri-četiri godine objavio na naslovnoj njenu izvalu 'Još uvek sam nevina'. Sad da li je mislila na lakat ali sumnjam da je i tamo.
трули а лаџенд. кад му син почне да јебе, он се појави и каже - знаш ти ану николић? а син - боже ћале па он је већ трећи нић снимила, не смета јој што је оматорила, истриповала је сузана манчић/северина каријеру... онда он онако сетно "еее сине мој, некад сам је ја јебо..."
prejebana prepicka
Ahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!! :))))
Za neupućene, pre neki dan sam joj posvetio ovu pesmu, ne znajući situaciju. :))
Је дебилчина. И као такву је треба само јебати у оне њене распале одвратне усне и цело пластично тело.
Ana Nikolić rođena za kurčić
Има главобољу од вина и воли да га прима лоолололло
ja sam mislila da pricate o ani stanic, ahahahaha
Maniak se druži sa Krkobabićem ahahahhahaha