Ortak, koji uopšte nije debeo ni krupan, za jedan obrok (doduše bio je gladan ko vuk) pojeo 18 jaja na oko.
Ja kolko god da sam gladan ne mogu više od 3 jajeta da pojedem. Ista stvar i sa palačinkama, više od 3 odjednom da pojedem onesvestio bi se.
Кад смо код код јајовитих јела. Направио сам омлет од 10 јаја у једној тури у тигању, са 300 грама шунке и двеста грама качкаваља. Кад сам га окретао у тигању да га преклопим, имао сам осећај да мотам тепих.
Eksirao 5, posle meraklijsi popijenh 5, ne secam se tacno de sam zavrsio, al' sam 100% siguran da me trazili do tri ujutru i da su me nasli kuci u krevetu.
Кад смо код код јајовитих јела. Направио сам омлет од 10 јаја у једној тури у тигању, са 300 грама шунке и двеста грама качкаваља. Кад сам га окретао у тигању да га преклопим, имао сам осећај да мотам тепих.
Ja i drugar pravili riblju čorbu i zapili se... otišla cela flaša domaća... i kad trebalo da se zaljuti mi celu teglu od 800g ljute papričice sipamo...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Šljivovice. Neka brlja na rođendanu jebem im krv, od tada je ne pijem više. (10. januar 2010.)
nije to ništa, ja 19 kad sam bio u bolnici xD
Ako sam ja dobro racunao, za ovo bi bilo potrebno 62 dana neprestanog skidanja.
Ako sam ja dobro racunao, za ovo bi bilo potrebno 62 dana neprestanog skidanja.
uz malo laganja ispadne manje.
Izdržao 3 dana bez kokakole, ovo je ogroman uspeh za mene.
Џери, ја израчунао да би му требало 90 дана непрекидног.
Направила 72 палачинке у цугу. (убиле ме ноге од стајања пред шпоретом)
Lele Maro što ja volim palačineke... mogu da pojedem barem polovinu od toga što si napravila :)))
Да су биле слатке, верујем да би могао. :)
Али ово су биле слане, тако да тешко да би појео 30 и остао здрав. ;)
Ortak, koji uopšte nije debeo ni krupan, za jedan obrok (doduše bio je gladan ko vuk) pojeo 18 jaja na oko.
Ja kolko god da sam gladan ne mogu više od 3 jajeta da pojedem. Ista stvar i sa palačinkama, više od 3 odjednom da pojedem onesvestio bi se.
Ja slatko volim ...mnooooooooooogo! Kao klinca su me vodili jedno 7 ili 8 puta u bolnicu jer sam pojeo kanticu krem od 1kg... :)))
Inače moja taktika za palačinke je sldeća :
jedem slatke ... jedno 10 komada... pa jednu do dve ne namazane, klot... posle ko da nisam jeo :)))
ovo je svetski rekord.
Eksirao 5, posle meraklijsi popijenh 5, ne secam se tacno de sam zavrsio, al' sam 100% siguran da me trazili do tri ujutru i da su me nasli kuci u krevetu.
ja sam gledao drugara kako jede tih zbrckanih 10 jaja sa 300 grama slanine + ja mislim da je ceo hleb pojeo i jos negde litar jogurta ili mleka.
ja mu se i dan danas divim.
Kol'ko si, Pekoslave, ti to dana jeo, 'leba ti?
E sad kulinarske sposobnosti...
Ja i drugar pravili riblju čorbu i zapili se... otišla cela flaša domaća... i kad trebalo da se zaljuti mi celu teglu od 800g ljute papričice sipamo...
Niko nije jeo našu čorbu :(
ma on je to godinama skupljo
Нисам сам појео, пошто би вероватно добио моментално холестерол и срчани удар.
Поделио са ортаком. :)
@dule
uf što bi voleo to da probam... :))