U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Podseti me na ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=vDlMLqdvHzI
:)
Ja i drugar pravili riblju čorbu i zapili se... otišla cela flaša domaća... i kad trebalo da se zaljuti mi celu teglu od 800g ljute papričice sipamo...
Niko nije jeo našu čorbu :(
Размажени, мој Дуле. :)
Ја иначе морам да се обуздавам кад имам госте са љутим. То кекељаво, свака им част! ;)
Pa to i ja kontam, nego sta znam, mislim, mlad, jak, i glup sto je pojeo toliko pa izdrzao nekako. :)
EDIT: Lesi zatvorio. :(
Ја иначе морам да се обуздавам кад имам госте са љутим. То кекељаво, свака им част! ;)
Ma ja volim ljuto.... ja sam dobio hemoroide u 25 god... :(((
Vozio bajs 100 kilometara. Nije puno al' brate otpalo sve zbog neudobnog sjedišta.
pre sat vremena
Mislim da imamo pobednika.
Evo moje racunice: dial-up 56kb/s - teoretski 7kB/s, a prakticno sam racunao 5kB/s. Tacnije, racunao sam da se otprilike za 3 minuta skine 1MB. Dakle za 30GB bi trebalo 30.000x3minuta = 90.000 minuta = 1500 sati = 62,5 dana.
Pa 56kb/s je oko 4kB/s bilo, bar meni, to menja za oko 20, 25 %.
Како коме, неком 4, а неком 5кБ/с.
legao na minu 3 žurke za redom... Prelazi u lošu naviku -.-
kakvu minu?
da je M bilo velikim slovom pobedio bi igricu.
potrži defku leći na minu se zove ja msm
Sa 6 godina sam pojeo 6 pljeskavica za 6 minuta.
I dan danas kada narucim pljeskavicu, majka me zove SATANA...
Samo sam jednom podrignuo u zivotu, ali sam probudio celu trospratnicu. Valjda zbok akustike WC solje...
U osmom razredu svrsio osam puta zaredom i ujutru pecenje na mokrenje, vristanje od bola.
Izdrzao sam 21 godinu da ne jebem. Prvih 11 je bilo lako a onda sam usao u pubertet.
Posle zatvora od dve nedelje sam prolivcinom napunio solju. 5 pustanja vode.
Imam defku bez minusa. Molim nemojte me usrati.
Inace sam prosecan....
Jebete vi sve to, kad sam ja najveći smrad na vuki.
EDIT:Posle treninga sam stukao 9 jaja na oko, podseti me peki đem. Bilo četri za mene, tri za švecu, i dva za buraza, al' sve u istom tanjiru.
ispratio Partizan na fajnlfor na 4 odigrane poslednje utakmice.
bila ludnica.
17 pilećih šnicli za ručak. Gomila mesa. Gomila proteina.
@kvebek
nisi jebavo 21godinu?!?!au :xD
oko gajbe piva za jedan ceo dan na elektrijadi, mozda 2-3 piva vise ili manje od gajbe, tako 2 dana za redom, nisam peglo, nisam imao velik mamurluk, bio sam istreniran tih dana
Zakon kada se razvuče na čitav dan, niti se pegla, niti boli glava, samo ispucaju usne meni, ništa drugo :D
Ja sam uspeo jednom 10-tak, mogao bih i više, nego nije bilo. :)
tužno je što su svi moji rekordi vezani za alkohol.