Vaši rekordi

1. meni je radio na winampu bio ukljucen 1500 minuta, to mu dodje
    1500:60 = sati

2. Gilipterčino, to nije ništa posebno.

3. pa nije al je moj rekord.

4. kresala se 25 sati (sa jednom kratkom pauzom za wc)

А јеси мењала батерије, ил' је био онај без струју?

5. kresala se od kamen, pokušala da zavarniči.

meni je više ovo nebulozno

(sa jednom kratkom pauzom za wc)

kaaaaaaaako?

6. А јеси мењала батерије, ил' је био онај без струју?

Ne baroniše. Veruj mi. :)

7. (sa jednom kratkom pauzom za wc)
    kaaaaaaaako?

Па осрала се и наставила...

8. meni je radio na winampu bio ukljucen 1500 minuta, to mu dodje
    1500:60 = sati

38:35:33 sati nespavanja i najagresivnije moguće metalštine!

9. Ne baroniše. Veruj mi. :)

Јест, те генерације из времена бомбардовања имају чудесну стамину.

10. 38:35:33 sati nespavanja i najagresivnije moguće metalštine!

Kod mene je šljakao psaj. :)

Najduže što sam slušao metalčinu, tipa trasha mi je... Možda desetak sati.

11. Јест, те генерације из времена бомбардовања имају чудесну стамину.

Pu majku mu. To objašnjava što mi se kurac ne spušta 15/24 sati dnevno.

12. Oduvek sam podrzavao misljenje o neizjasnjavanju seksualnog iskustva smekosa..

13. Oduvek sam podržavao razvoj brilijantnih umova koji me shvataju ozbiljno.

14. Ma meni se vrtelo sve od Venoma do Bodoma jer diže adrenalin i nema sile da zaspim onda, a i glasno je. :)
    Inače, Edi brate ja sam izludeo posle 33 minuta ЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊА jebote!

15. Kao i prijemnika koji odgovaraju na potpalu.

16. A tek podržavanje razvoja naivnih, neiskusnih, i u najmanju ruku, ne kreativnih trollova.

Ma meni se vrtelo sve od Venoma do Bodoma jer diže adrenalin i nema sile da zaspim onda, a i glasno je. :)

Probaj uz dark psy da zaspiš.

17. -trčao 159 minuta
    -za jedan dan se tri puta davio na bazenu
    -u nekih 5 sati, dva puta nabacio lopticu za hek na zgradu

18. Koji su to? :)

Стево Свиња Бенд, Мил'це. :)
    Комбинација ДСТ-а (гитара), Гомиле Несклада/Панкреаса (бас) и бубњара... њега не знам, не знам је ли свирао ђе раније. :)

Што с' тиче овога што је кикио 25 сати без престанка, јављам се добровољно да ме трти у гузицу исто толико. И ја сам поткачио тог бомбардовања, можда могу да га примам 25 сати а да не зарадим емероиде или рак чмара.

19. Стево Свиња Бенд, Мил'це. :)
    Комбинација ДСТ-а (гитара), Гомиле
    Несклада/Панкреаса (бас) и бубњара...
    њега не знам, не знам је ли свирао ђе
    раније. :)

Znala sam! :D
    Odlični su i prave fenomenalnu atmosferu. Znam da su radili obradu neke stare pjesme koja je prespora i odlično je zvučalo. :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.