Vaši rekordi

1. 6 zgibova odjednom bez prethodnog zagrevanja.

2. 1:30h nja mačke i već sam počeo da tripujem da me ona juri po svemiru dok sere dugu, jebote!

3. Koš sa 3/4 terena u poslednjoj sekundi košarkaške utakmice.
    40 poena na jednom meču u juniorskoj konkurenciji.
    Litar loze relativno brzo (grljenje najbližeg kontejnera po izlasku iz zgrade)
    8 snošaja za jedno veče.

4. Litar loze relativno brzo (grljenje najbližeg kontejnera po izlasku iz zgrade)

Ја обично грлим бандере. :))

5. 1:30h nja mačke i već sam počeo da tripujem da me ona juri po svemiru dok sere dugu, jebote!

Polako...navikneš se. :)

6. 1:30h nja mačke i već sam počeo da tripujem da me ona juri po svemiru dok sere dugu

Професионална деформација - Кад уместо ''сере дугу'' прочиташ ''сере дрогу''. Таман сам хтео да питам где олололло

7. Buksno, ja kao hteo da bacim peglu iza njega, ali sam bio baš stabilan, pa je palo i grljenje... kasnije sam spavao na stanici 7-ce kod Piramide dok nije svanulo...

8. kasnije sam spavao na stanici 7-ce kod Piramide dok nije svanulo...

Ја сам само пар пута спавао напољу, једино чега се сећам је у крају, кад нисам мог'о да уђем у гајбу. Није било нигде никог, много мирно и ја закунтао. Пробудио се следећи дан око 11 ујутру, око мене МИЛИЈОН јебене деце. Знаш који шок..

9. Da, jeb'o te, ovo zaboravih.
    ~Popio pola litra piva za 6 sekundi.

10. Ја сам лименку јелена за мање од 5 секунди. Додуше, био сам на рејву, на спиду.

11. za 5 sekundi ne mogu da prospem pivo iz limenke (;

12. На спиду, у СКЦ-у, можеш, веруј ми. :)

13. Знам тачан датум кад сам добио први блоуџаб :DD

14. 4 sata njan mačke! Već sam počeo da je ignorišem lagano :)

15. Sela macxko, malo si mi zaludna :))

16. Igram odbojku 14 godina. Znate ono kada je lopta ničija, iznad mreže, pa dva lika guraju u isto vreme (loptu, perverznjaci:)? E, to nikada nisam izgubio u životu. Ramena su bomba. Dakle, računam da sam od 300 duela u životu dobio bar 270, a onih 30 puta je igra nastavljena, to jest niko nije dobio duel.

Što se ramena tiče, od svih ljudi koje sam gledao da igraju fudbal u životu (računa se i tv, naravno) jedino legendarni Rori Delap može jače da baci aut od mene. Moj aut ide oko 40 metara, do druge stative, a golovi posle auta padaju kao kruške.

17. Оксе то што увек добијаш, то гурање (:)) јел то можда овако:

/ ; \

И ту су ове црте руке, зарез мрежа а тачка лопта?

18. Haha, do jaja! Ja sam ovaj levo, jači.

19. Ја мислим да држим рекорд Београда у глупости, јер сам кренуо пешака кроз теразијски тунел...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.