Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
8:03:44 slušanja NYAN mačke! EDI DECHKO STIŽEM TE!
PRESLUŠAO ČITAVU NYAN MAČKU OD 10:06:00!
I još dodatnih 2 minuta čisto da budem bolji od Edija!
http://www.youtube.com/watch?v=D091idBiieY&
BEAT THAT!
Слушао сам ону изродску панк музику сат времена, без престанка. И то Атеист реп, уживо.
САТ ВРЕМЕНА
ateist rep je keva svih bendova na balkanu...iako ih ne gotivim baš previše moraš da im daš respekt... Kao i ladno pivo...likovi JEBU!
Ja juče promenih 8 autobusa gradskog prevoza za jedan dan... Beat that :D
-Spremio ispit od 600 strana za 5 dana i dobio 8 (ispit "osnovi ekonomije", nisam naučio zadnjih 30str). Ovo malo ko mi veruje, posebno od kolega pravnika...
-Bio 27. na republičkom iz matematike u prvoj godini srednje, a nisam uradio bukvalno ni zadatak pripreme za to takmičenje (Mislim da sam bio jedini sa jezičkog smera na tom takmičenju. Na kraju godine sam imao 4 iz matematike :) )
-Smuvao ribu u diskoteci za nekih 30 sekundi (možda čak i manje). Prvi put sam je video u životu i bili smo trezni oboje. Doduše, snimali smo se pre toga nekih 5 do 10 minuta
Ја сам у основној у 8. разреду бијо први на регионалном из математике. Онда одтиш'о на републичко као фаворит, и завршијо 14. или 15. Ноћ пред такмичење бијо здругарицама до 3-4 ујутро док су остали учили или спавали. А најбољи пласман на такмичењу републичком ми било 8. мјесто у првом средње.
У основној играли школски турнир у фузбалу. Ја играо одбрану, и пошто сам оно као био најбољи ђак, будуђи ђак генерације, нису ме чували кад бих отрчо у контру или на извођење фаула/корнера. Звекно им 2 комада главом и освојили смо турнир.
Бијо у "вези" с 4 цуре у исто вријеме.
ДОБИЈО ПЕТИЦУ ПРЕКО ЦИЈЕЛОГ ЛИСТА НА КОНТРОЛНОМ!
Ja sam spremio Uvod u pravo za 5 dana i dobio 9. :)
у 8. разреду трећи на општинском из Биологије !
у 7. разреду 64. на истом такмичењу из истог предмета !
у 4. основне 12. на школском из математике :)
Od tetke svakog raspusta izvucem min 100 €
sto je za moje years-ove(15) vise nego puna kapa!
sto je za moje years-ove(15) vise nego puna kapa!
Za tvoje yearsove?!
Опрости му, има само 15 јрсова. :)
Попио сам два и по литра сока домаћега за неких сат времена док сам цепио дрву.
у 7. разреду 64. на истом такмичењу из истог предмета !
у 4. основне 12. на школском из математике :)
Ово није тема за штреберске рекорде. :П
Evo jedan od juče, sa 105 dinara kupio 2 litra kokakole i "platio" ktitora. :))
Kurac!
Ja idem na nyan.cat svaki dan.
lololo
Ja imam takvi' kol'ko 'oćeš.
Čak sam bio vukovac.
Peplivao Moravu od obale do prvog spruda loloo, nisam mogao više,a posle nastavio do sledećeg, pa tu kulirao malo, pa do druge obale...u oba pravca!
Препливао зенба у крају, пола ширине. После се уморио и наставио да ходам до ивице, јер базен има 2 метра, а ја на прстима 2.05.
Preplivala Drinu (sa nase na Bosansku stranu i nazad). E, TO je rekord.
Oćeš da se jebemo? :)
Ako ćemo tako, preplivao Vrutke na najširoj deonici (2km) i vratio se u istom mahu jer nisam imao gde da izađem na obalu, sve neke stenčuge majku mu. Rikno sam.