Vaši rekordi

1. Joj, okse, ja sam bio jako slabašan u rukama ( a i sad sam go kurac), al sam uvek imao lek za snagatore kao što si ti na mreži. Ako ne možeš da ga nadguraš, navedi bivola da se upeca :)

2. Joj, okse, ja sam bio jako slabašan u rukama ( a i sad sam go kurac), al sam uvek imao lek za snagatore kao što si ti na mreži. Ako ne možeš da ga nadguraš, navedi bivola da se upeca :)

A to nikako... Ja kada vidim da je neki papan onda samo gurnem kao bik. Ako je neki ozbiljniji momak, ond ga pustim da gura, pa vratim kada sam već u padu. Tada obično padnu na dupe, to me uvek nasmeje. A najveće i najkrupnije likove izmuzem na blok-aut. Pri svemu tome, ako me neko i prejebe, te lopta ode na moju stranu u mrežu - imam savršenu tehniku vađenja lopte nogom, tako da imamo kontru. Ovi Nemci su oduševljeni mojim guranjem, da se tako duhovito izrazim.

3. За једно вече пој'о 2 целе пице, попио фрапе и литар 'ладне воде.

4. Stuko kapricozu i litru ipo kole za veceru, lagano bez ikakvih problema i hteo JOS!

5. 3 KAPRICOZE OD 25 CM, zamalo dumrem

6. 6:00:01 slušanja NYAN mačke!

7. Шест и по сати поподневне дремке, од 13:30 до 20:и кусур. И то скоро нешто, пре 15-20 дана. Нисам спавао целе ноћи, учио, отишао на испит и кад сам дошао само сам се бацио на кревет.

8. Pojeo sam kod Loja u kafani dok sam išao na more, 15 ćevapa, 2 bele vešalice i jednu pljesku, i popio litar koka-kole, sve za jedno 15 minuta. Sve bez hleba, salata, luka ili bilo čega, ne volim da kvarim meso raznim sranjima. :)

9. Луди Чаче, ти јеси луд :)

10. 6:00:01 slušanja NYAN mačke!

Ajd' završi to pa da tebe i Edija proglasimo najvećim nolajferima ikad. :D

11. Popio casu Jelen piva i nisam se ispovracao.

12. Луди Чаче, ти јеси луд :)

Jebiga, šta ćeš, u pljesku samo kečap stavljam, a od povrća jedem samo krompir i svežu šargarepu, znači ništa od salata, nikad u životu. Jedem samo meso, mlečne proizvode i tako to.

EDIT: A zdrav ko dren, nisam bio bolestan duže od 3 dana već 10-tak godina.

13. Ajd' završi to pa da tebe i Edija proglasimo najvećim nolajferima ikad. :D

Naravno. :D

14. Ja popila litar piva naiskap. Imala sam 14 godina.

15. 2 пљескавице !

16. Takođe, uspeo sam da pojedem pljeskavicu od Taze-a kod Mamuta do podzemnog prolaza pre stanice na Zelenjaku, one gore, gde staju 95, 65 itd.

17. Какав си прождирач, то је за дивљење малтене :)

18. Какав си прождирач, то је за дивљење малтене :)

Jebiga, a još me svi mrze jer nisam debeo, a jedem kao stoka, plus se ne bavim ničim, samo sedim :)

19. Danas sam učio više od pet sati.

20. A jebiga, pivo ako hoćete da svučete za manje od dvije sekunde ubacite slamku (cjevčicu) u flašu, grlić fino uhvatite rukom i samo vučete, ulazi vazduh kroz slamu i za dvije sekunde nema piva. Poslije četvrtog piva nema pameti. Iz iskustva. I jebeno boli želudac :D

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.