Vaši rekordi

1. Joj, okse, ja sam bio jako slabašan u rukama ( a i sad sam go kurac), al sam uvek imao lek za snagatore kao što si ti na mreži. Ako ne možeš da ga nadguraš, navedi bivola da se upeca :)

2. Joj, okse, ja sam bio jako slabašan u rukama ( a i sad sam go kurac), al sam uvek imao lek za snagatore kao što si ti na mreži. Ako ne možeš da ga nadguraš, navedi bivola da se upeca :)

A to nikako... Ja kada vidim da je neki papan onda samo gurnem kao bik. Ako je neki ozbiljniji momak, ond ga pustim da gura, pa vratim kada sam već u padu. Tada obično padnu na dupe, to me uvek nasmeje. A najveće i najkrupnije likove izmuzem na blok-aut. Pri svemu tome, ako me neko i prejebe, te lopta ode na moju stranu u mrežu - imam savršenu tehniku vađenja lopte nogom, tako da imamo kontru. Ovi Nemci su oduševljeni mojim guranjem, da se tako duhovito izrazim.

3. За једно вече пој'о 2 целе пице, попио фрапе и литар 'ладне воде.

4. Stuko kapricozu i litru ipo kole za veceru, lagano bez ikakvih problema i hteo JOS!

5. 3 KAPRICOZE OD 25 CM, zamalo dumrem

6. 6:00:01 slušanja NYAN mačke!

7. Шест и по сати поподневне дремке, од 13:30 до 20:и кусур. И то скоро нешто, пре 15-20 дана. Нисам спавао целе ноћи, учио, отишао на испит и кад сам дошао само сам се бацио на кревет.

8. Pojeo sam kod Loja u kafani dok sam išao na more, 15 ćevapa, 2 bele vešalice i jednu pljesku, i popio litar koka-kole, sve za jedno 15 minuta. Sve bez hleba, salata, luka ili bilo čega, ne volim da kvarim meso raznim sranjima. :)

9. Луди Чаче, ти јеси луд :)

10. 6:00:01 slušanja NYAN mačke!

Ajd' završi to pa da tebe i Edija proglasimo najvećim nolajferima ikad. :D

11. Popio casu Jelen piva i nisam se ispovracao.

12. Луди Чаче, ти јеси луд :)

Jebiga, šta ćeš, u pljesku samo kečap stavljam, a od povrća jedem samo krompir i svežu šargarepu, znači ništa od salata, nikad u životu. Jedem samo meso, mlečne proizvode i tako to.

EDIT: A zdrav ko dren, nisam bio bolestan duže od 3 dana već 10-tak godina.

13. Ajd' završi to pa da tebe i Edija proglasimo najvećim nolajferima ikad. :D

Naravno. :D

14. Ja popila litar piva naiskap. Imala sam 14 godina.

15. 2 пљескавице !

16. Takođe, uspeo sam da pojedem pljeskavicu od Taze-a kod Mamuta do podzemnog prolaza pre stanice na Zelenjaku, one gore, gde staju 95, 65 itd.

17. Какав си прождирач, то је за дивљење малтене :)

18. Какав си прождирач, то је за дивљење малтене :)

Jebiga, a još me svi mrze jer nisam debeo, a jedem kao stoka, plus se ne bavim ničim, samo sedim :)

19. Danas sam učio više od pet sati.

20. A jebiga, pivo ako hoćete da svučete za manje od dvije sekunde ubacite slamku (cjevčicu) u flašu, grlić fino uhvatite rukom i samo vučete, ulazi vazduh kroz slamu i za dvije sekunde nema piva. Poslije četvrtog piva nema pameti. Iz iskustva. I jebeno boli želudac :D

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.