Vaši rekordi

1. Leeej Punjač pobeđuje!!

2. u Džoni tebreks...pa zar i lsd si teo?!?!?

3. svakako,plan za taj dan je bio da se odvalimo maksimalno onako bas,nikakav povod,nego cisto onako bezveze

4. a jbg,ja sam čka, ne smem taj lsd nikako...plašim se svog uma ozbiljno.

5. a zipa ovog ludaka,ja ne znam kako je ovo uopste moguce http://www.youtube.com/watch?v=jUz2X2k4cgQ

6. BAVI SE SPORTOM, DROGA NE!

7. Maradona je konzumirao oba. Šta mu fali?

8. AAAAAAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAHAAAAAAAAAAHAHAHAHAAAAAAAAAAAHAHHAAAAAAAAAAAA KOOOOOOOOOOMAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAAAAA

9. ovo je bilo za ono matriksovo lolol

10. http://www.youtube.com/watch?v=U4P86hOCMUM
    ovaj je kul.
    ladno kaže "is everything tables?"

11. Дркао 16 пута и 17-и пут свршијо бебу.

12. kobe(bezsmajlija) pre 10 sati

2ipo kutije cigara na dan .. sam, bez ičije pomoći

Ау јбт, ја толико лаганица стандардно испурњам за вече кад заседнем у кафану сортацима. љољ

13. Ау јбт, ја толико лаганица стандардно испурњам за вече кад заседнем у кафану сортацима. љољ

Стани човече, то је 50 цигарета, ујутру бих искашљао плућну марамицу. Мени је рекорд две пакле, и то сигурно нисам све сам попушио. А које цигаре пушиш?

14. Rafal od petnaest individualnih prdova mi je najduži da sam brojao.

15. Podrig od oko 20 sekundi.

16. Kad me uhvati alergija znam da kinem 20 puta u 2 minuta
    Utrnu mi ruke i zabole trbušni mišići :D

17. Ja kacam pito ovde negde na forumu sto bole ruke kad se jako kine, mene zajebavaju. Zna li neko sto je to?

18. Хоћеш да кажеш да си смршао 18 кила за један дан? А дан пре тога си се прејео до немогућих граница?

Pa ako sam pomešao piće + jeo kao stoka, nije li logično da sam sve to morao nekako izbaciti tj. ispovraćati?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.