Vaši rekordi

1. Трачице лептејебо? 71? Чварак плућа.

2. e ne pitaj, posle toga nisam palila to sranje jedno 2 godine lolo

3. Ја тео једном у Црној Гори на мору думрем ... али не од рекорда већ од водке дасковаче ... људи, ако оно није била зозовача - не звао се ја Фатал!
    Кој ме ђаво натера да на плажи први отворим флашу балтик водке и отпијем колико за једну чашицу (то је рекорд)!! С душом сам се делио гледајући у звезде и ведро небо над монтенегром .. опраштао сам се са свима ... отпузао до воде и повратио све што сам јео претходних пар дана .. три дана нисам устајао из кревета ... отад водку не стављам у уста ..

4. Prošle godine kad sam se vrać'o iz smora svratim do neke kafančuge u Niškoj banji na roštilj... Zamal' dumrem kol'ko sam bio gladan... Poručim pljesku od 500g sa nekim prelivom od kačkavalja, bemliga, šopsku i tanjir pomfrita i tanjir crnog luka... svi me gledali u fazonu nevera kao 'naš kad to pojedeš... a ja kacam poj'o ovo pojedem još 10 ćevapa (400g čini mi se), još jednu šopsku o još je'an pomfrit plus dve zemičke one velike uz sve to. Kad sam završio keva se prekrstila, kazala ''Da si mi živ i zdrav'' i izneverovala...

5. Trebo si i dezert da tražiš!

6. ondak bi odistinski odapeo...

7. Pre 2 godina za svoju slavu, ja bio nešto taj dan mnoooogooo gladan i ja jedva čekao ručak, pa kad je keva postavila, ja nisam znao gde bijem. 2,5kg pšenice, pola pleha baklave, sarme tri četvrtine od ogromnog lonca, supu 3 tanjira (ne volim supu, ne znam zašto) i posle toga svega sam, debil, pomešao radžu i još neka pića. Tek sam se sledeći dan sastavio kako treba i osećao se lako, kad ja na vagu, ono stoji 74kg a ja gledam i čudim se, znam da sam dan pre imao 92kg. Eto, to mi je rekord.

8. 2ipo kutije cigara na dan .. sam, bez ičije pomoći

9. Tek sam se sledeći dan sastavio kako treba i osećao se lako, kad ja na vagu, ono stoji 74kg a ja gledam i čudim se, znam da sam dan pre imao 92kg

Хоћеш да кажеш да си смршао 18 кила за један дан? А дан пре тога си се прејео до немогућих граница?

10. Tek sam se sledeći dan sastavio kako treba i osećao se lako, kad ja na vagu, ono stoji 74kg a ja gledam i čudim se, znam da sam dan pre imao 92kg

Пхахахахаха, ја не једем два дана и скинем једва пола килограма.

11. Pre 2 godina za svoju slavu, ja bio nešto taj dan mnoooogooo gladan i ja jedva čekao ručak, pa kad je keva postavila, ja nisam znao gde bijem. 2,5kg pšenice, pola pleha baklave, sarme tri četvrtine od ogromnog lonca, supu 3 tanjira (ne volim supu, ne znam zašto) i posle toga svega sam, debil, pomešao radžu i još neka pića. Tek sam se sledeći dan sastavio kako treba i osećao se lako, kad ja na vagu, ono stoji 74kg a ja gledam i čudim se, znam da sam dan pre imao 92kg. Eto, to mi je rekord.

BUKSNA KOMA!

12. Pre 2 godina za svoju slavu, ja bio nešto taj dan mnoooogooo gladan i ja jedva čekao ručak, pa kad je keva postavila, ja nisam znao gde bijem. 2,5kg pšenice, pola pleha baklave, sarme tri četvrtine od ogromnog lonca, supu 3 tanjira (ne volim supu, ne znam zašto) i posle toga svega sam, debil, pomešao radžu i još neka pića. Tek sam se sledeći dan sastavio kako treba i osećao se lako, kad ja na vagu, ono stoji 74kg a ja gledam i čudim se, znam da sam dan pre imao 92kg. Eto, to mi je rekord.

SELJAK PATOS!

13. Само да не обрише коментар шолололо

14. laže, na Boga ne misli lolo

15. Pre 2 godina za svoju slavu, ja bio nešto taj dan mnoooogooo gladan i ja jedva čekao ručak, pa kad je keva postavila, ja nisam znao gde bijem. 2,5kg pšenice, pola pleha baklave, sarme tri četvrtine od ogromnog lonca, supu 3 tanjira (ne volim supu, ne znam zašto) i posle toga svega sam, debil, pomešao radžu i još neka pića. Tek sam se sledeći dan sastavio kako treba i osećao se lako, kad ja na vagu, ono stoji 74kg a ja gledam i čudim se, znam da sam dan pre imao 92kg. Eto, to mi je rekord.

КЛОМПИР УРГЕНТНИ

16. А Дивљак неверуе.

17. Pre 2 godina za svoju slavu, ja bio nešto taj dan mnoooogooo gladan i ja jedva čekao ručak, pa kad je keva postavila, ja nisam znao gde bijem. 2,5kg pšenice, pola pleha baklave, sarme tri četvrtine od ogromnog lonca, supu 3 tanjira (ne volim supu, ne znam zašto) i posle toga svega sam, debil, pomešao radžu i još neka pića. Tek sam se sledeći dan sastavio kako treba i osećao se lako, kad ja na vagu, ono stoji 74kg a ja gledam i čudim se, znam da sam dan pre imao 92kg. Eto, to mi je rekord.

SELJAK KOLUT UNAZAD

18. Sam pojeo pola lonca pasulja, prdeo sam šest sekundi bez prestanka.

19. pola litre lozovace 2006.
    edit
    15 grama marihuane i 5 grama spida(ili je cak bilo 10) za 6,7 sat ja i jos 2 ortakai,a posle smo isli do mirjeva po lsd,ali zajebali nas lerdiji,to je druga prica vec--- januar 2011.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.