Ниси могао 2 литре водке да попијеш на екс, јер нема флаше водке од два литра. Морао си да мењаш флашу у сваком случају. Једино ако си пио неку разблажену из кофе.
Реме ај сад, има и од литар. :) Пусти барона, нек се пресели на Крстарицу, тамо му можда неко и поверује, или доде на ону тему Тинејџери Вукајлије, тамо су немачи појма па њих нек лаже љољо
Ja 1.8 vodke na eks, al' prije toga 16 piva i pola flaše Džek Denijelsa. Završio u hitnoj, jer su me bacili sa 2. sprata niz stepenice pijanog. Istuk'o petoricu, jer su me tjerali da siđem, a ja nisam htio.
Istrč'o 32 kilometra za 3:50 h
Lika na meču povez'o sa 7 krošea u vilicu, poslije čega je strvina pala..
Skočio sa školske sale na noge, skid'o loptu. Jes' da sam ošin'o čelom od koljeno, al' 'aj'.
Ima još. Samo da se sjetim. Odo' na trčanje
Isao sam na ispiranje posle bese skoro mrtav za proslu novu godinu
Назив теме је "Ваши рекорди", а не "Ко ће више слагати". А цистерна пива на екс? Јеботе Барон!
Не сери бре!
http://www.youtube.com/watch?v=1ux1l4gkD8k
Ишао би на испирање да си попио пола литра на екс. Нико нормалан ти не би поверовао, па два литра воде или пива не би могао на екс, а камоли вотке.
Ниси могао 2 литре водке да попијеш на екс, јер нема флаше водке од два литра. Морао си да мењаш флашу у сваком случају. Једино ако си пио неку разблажену из кофе.
pa dve flase odjednom
Јебање. Јеба сам пет пута за једно вече. Оно, боли ме рацку да л' ми верујете.
Флаше су од 0.7 дл
ЕДИТ: 99% флаша у које се продају.
Мала је вероватноћа да си толико попио и да се сећаш тога.
Ја сам учио 45 минута, без прекида. Леба ми.
Реме ај сад, има и од литар. :) Пусти барона, нек се пресели на Крстарицу, тамо му можда неко и поверује, или доде на ону тему Тинејџери Вукајлије, тамо су немачи појма па њих нек лаже љољо
лолооооло
Гамби, погледај едит.
jebem li ga onda litar ipo ja tad nisam znao za sebe
Уништио сам га ко ђус вотка малолетницу ололо9о
Ја сам учијо три пута без вађења!
Ок, ајд' сад да се ценкамо. Догураћемо до две чашице, веруј ми.
Pa bole me ne morate da verujete znaju moji ortaci
ГАМБИ ПЛОДИЈО!!2
Хаххахахахах! Важи!
ВАШИ СПЕРМАТОЗОИДИ СУ ВЕОМА СПОРИ НИ ВОЗ МОТОРНИ ИХ НЕ БИ ПОКРЕНУО
Ja 1.8 vodke na eks, al' prije toga 16 piva i pola flaše Džek Denijelsa. Završio u hitnoj, jer su me bacili sa 2. sprata niz stepenice pijanog. Istuk'o petoricu, jer su me tjerali da siđem, a ja nisam htio.
Istrč'o 32 kilometra za 3:50 h
Lika na meču povez'o sa 7 krošea u vilicu, poslije čega je strvina pala..
Skočio sa školske sale na noge, skid'o loptu. Jes' da sam ošin'o čelom od koljeno, al' 'aj'.
Ima još. Samo da se sjetim. Odo' na trčanje