Али мора да си имао времена да удахнеш? Иначе, оно узастопно кијање, одма' једно за другим, не може нико више од 18 ваљда.. После тога губиш дах и умиреш... Тако сам нешто читао..
StrajaKg
Peki kako ti nisu ispale oči ili šta već?
Ма имам неку алергију, јебем ли га на шта. Ја је називам пролећном алергијом. Дакле, кад је пролеће, и то касно тамо, пред лето, као сад, имам обичај да почнем да кијам. Дакле, једном кад кинем, све ми јасно. Размаци по десетак секунди, потрошим по ролну папира. Кијам тако некад по 20ак минута. Кад размислим, било је вероватно пар пута и преко 50...
nisam sa čičom.
to je bilo prva srednje negde 2004-05e.....tad smo sa starijima trenirali.
bio 2 meseca zbog nekih drugara i posle prešao u drugi klub.
Е да, упао сам у бунар 9 метара као нацкли.. Био у Пећкој партријаршији, била нека слава и ови маторци пуцали, ја се уср'о и запалио ка бунару и преврнуо се унутра. Била нека распала ограда, ја се попео на њу а она се одломила. Срећа није било воде унутра, само камење.. Поломио био руке и то је то.. Имао 5 година, можда 6..
hahahahahahahahahhahahahhahaahhahahahahahahahahahhahahahahahaha
posle 7 svršiš, posle devetog počneš da pišaš u gaće a posle 15og javi ti se dobitna kombinacija za loto!
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ono oko uzastopnog kijanja, pa, jedno 20ak puta za redom... DOK SAM SE KUPAO!
Па ја мислим 4, ал' био сам нагудриран и на дневној журци, то се не рачуна ваљда... оололололол
2 pakle max, i to za jedno veče u nekom klubu
sutra ceo dan cigaru da smislim.
isto tebra !!!!!!! ja bio tu nekih mesec dva hahhahahahahaha
Ја 7 година. :)
Rastala se nešto kasnije....razjebalo govno sve, doveo me do prosjačkog štapa, a tako mi dobro bilo u životu :-D
Udala se zbog 95.-98. :-D
E da, još jedan rekord kupila ciglu trave odjednom (moglo se :-P)
То за узастопно кијање. Имао сам преко 50.
pazi kad smo trenirali zajedno al pojma nemamo.
sutra ceo dan cigaru da smislim.
Uf, nisam ja loš.
4, i nisam se nešto trudio.
Kad bih zapeo, sigorno bih mogao više...
od 13.2.2010 do 20.1.2011. nisam bio na sajtu :(
e, ako nesto mrzim to je ono kijanje u bradu, kad se ni ne cuje pa se posle proguta kijavica.
ja zato 3 puta al razdrmam celu zgradu
Али мора да си имао времена да удахнеш? Иначе, оно узастопно кијање, одма' једно за другим, не може нико више од 18 ваљда.. После тога губиш дах и умиреш... Тако сам нешто читао..
У најави.. Јеси тренирао са Чичом?
Ма имам неку алергију, јебем ли га на шта. Ја је називам пролећном алергијом. Дакле, кад је пролеће, и то касно тамо, пред лето, као сад, имам обичај да почнем да кијам. Дакле, једном кад кинем, све ми јасно. Размаци по десетак секунди, потрошим по ролну папира. Кијам тако некад по 20ак минута. Кад размислим, било је вероватно пар пута и преко 50...
nisam sa čičom.
to je bilo prva srednje negde 2004-05e.....tad smo sa starijima trenirali.
bio 2 meseca zbog nekih drugara i posle prešao u drugi klub.
42 stepena temperaturu, pravac urgentni, jedva me spasili kao klinca.
Чек. Ви мислите на узастопна, где нема размака? Неспоразум онда.
Ја сам чуо да се после 7 таквих сврши. Мада, то је вероватно урбана легенда. :))
Једном као клинац нисам могао да кењам 8 дана.
Е да, упао сам у бунар 9 метара као нацкли.. Био у Пећкој партријаршији, била нека слава и ови маторци пуцали, ја се уср'о и запалио ка бунару и преврнуо се унутра. Била нека распала ограда, ја се попео на њу а она се одломила. Срећа није било воде унутра, само камење.. Поломио био руке и то је то.. Имао 5 година, можда 6..
hahahahahahahahahhahahahhahaahhahahahahahahahahahhahahahahahaha
posle 7 svršiš, posle devetog počneš da pišaš u gaće a posle 15og javi ti se dobitna kombinacija za loto!
Хахахахахахаха, па дај да кијам онда, мрзи ме да дркам ололололололололол