![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
lololooooolllllll zamisli koja sreća :)
Hahah, i ja sam to čuo.
http://www.youtube.com/watch?v=DWVkNcsdN6c
Pogledaj ovo. Tu se spominje. :)
- popila na ex 3dcl štoka!
I onda još po metar snijega išla 3km pjehe kući :-D
Tek kod kuće pala u nesvjest :-D
Ја сам једном двапут.
nije moj rekord, ako je ovo uopste rekord al morao sam da ga napišem
pijan lik u Guči pre 2 godine zakucao kravu u glavu jednim udarcem i ubio je na mestu.
skoro 10 dana bez i jednog jedinog zalogaja hrane + za to vreme sve ukupno možda jednu čašu vode da sam popio. Al bio sam ležao u bolnici tada, dobijao sam (sad mi stao mozak, ono sranje što ti priključe u venu) pa sam se preko toga ''hranio''.
Da ne pričam da sam pred kraj, zadnjih nekoliko dana bukvalno halucinirao raznu hranu, pite, kobasice i sve ostalo...na seks nisam pomislio nijednom, samo hrana.
Еди, одатле и знам за то. :))
Istrcao 11 krugova (svaki po 400m) kod nekog stadiona bez prestanka sa ortakom, inace pre toga nisam trcao preko 20m vise od 5 godina.
ja isto imao 42
ko mali
nzm ni ja kako sam preziveo
neki svoj rekord mislim da nemam a ako se setim neceg stavicu
a vi samo nastavite ovo je jedna od najboljih tema trenutno
u bookmarks stavio!!
ХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ КОБЈАСНИЈО!!!!!!!!!!!!!!!!
I ja! Hahah.
Nego, meni onaj link sjeban:
ttp://www.youtube.com/watch?v=DWVkNcsdN6c
(ubaci "h")
nosio fixnu skoro 4 godine, a trebao po zubarevom proračunu godinu i po.
taj zubar je posle poginuo kad je dolazio u ordinaciju na moju kontrolu.
Попио пола литре виљака за пола сата... Само то знам да сам урадио :Д
Кад смо код зубара, имао сам преко 20 метара газе у устима. Не знам како је то успео да нагура. Знам да је вадио ту газу једно 10 минута..
ja i buksna litar viskija za pola sata i znamo i šta smo posle radili lololollll
@gilipterčina
nice... Karma jebe :D
И мање од пола чуке беше.. Без леда мајку ти јебем ФУЈ :Ѕ
da ti priznam, zabrinuo sam se zestoko da ga nisam ja otero u smrt.
al sam skapirao da ja to nikako nisam zeleo ili mozda jesam podsvesno.
ipak se ne secas da smo isli do pumpe po led.
А да јбт.. После до батаје на буксне и пливање у снегу лололололо