Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
хахааххахахаахах врх
ubio sam preko 20 mački za života i to sve do 12 godine.
LOLČINA, minus za mene.
Који минус, плус и ПАТРИЧЕ
hahahahahahahahahahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaahaahhaha
fala kurcu pa me neko i razume.
Jebite se manekeni sa tim pozivima. Sa svojom bivšom sam na telefonu sedeo 9 sati i sitno minuta. Nema laši, nema prevare, samo duševnog bola i mogućeg raka mozga.
Pretrčao 2 kilometra šprint, nisam se ni zadihao. Razlog: Napala me košnica pčela, imao 19 uboda, trčao sam kao Kišam El Ge Ruž za zlato.
Svirao akustrau 6 sati bez prestanka za 1. Maj, ruke prokrvarile, glasa nije bilo, potom spavao po jutra 3. Maja.
Išao biciklom 3x napred-nazad od Kule do Vrbasa (13km jedan smer) zaredom, još se vratio i igrao fudbal.
To je to.
Imam 380GB muzike na kompu.
Odlična tema :)
Ја 3.8 :) Али све ја правио!
Epski fart, 20 sec trajanja
imao sam i ja samo jednom takav rekordan fart
posle desete sekunde sam se okrenuo ka bulji u fazonu ŠKK?
i dan danas se toga sećam.
HAVARIJA VEČE, ja sa ozbiljnom nulom u džepu, a u sebe sam uneo blizu 10 iljada.
Samo se secam da sam jeo neki prokelj/kelj, bareno neko govno od zelenisa. Seo za komp da se iskuliram posle rucka i tu odvalim neki, ne duzi od 5 sekundi, ali poput topovskog udara. Provalim posle da cu opet, uzmem telefon da snimim, da imam da se hvalim i krene maratonski fart, u vuvuzela fazonu.
aj okači to majke ti.
i da budeš jedini koji je dokazao rekodr
16 puta drko za 24 casa.Horneeeeeeh :D
Отворио сам најпосећенију тему у историји Вукајлије.
'teo sam da okacim na tjub, ali je snimamo u velikoj rezoluciji i golem je fajl. Mogao bih ovih dana to da sredim i da smanjim, pa kacim. Imam jos jedan carski kad sam pravio flejmtrouer od upaljaca i posledica ingestije nekog opakog prebranca
Tema arči!
Ја сам једном јебо различито.
ja mislim da sam postavio rekord kolko sam dana blejao na Vuki, a da nijednom nisam otišao na NAJNOVIJE DEFINICIJE.
U ovih 6 i po meseci od početka godine oko 2 meseca sam proveo u kući zahvaljujući raznim boljkama.
ja sam prespavao godinu i po dana života do sad.