![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
хахааххахахаахах врх
ubio sam preko 20 mački za života i to sve do 12 godine.
LOLČINA, minus za mene.
Који минус, плус и ПАТРИЧЕ
hahahahahahahahahahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaahaahhaha
fala kurcu pa me neko i razume.
Jebite se manekeni sa tim pozivima. Sa svojom bivšom sam na telefonu sedeo 9 sati i sitno minuta. Nema laši, nema prevare, samo duševnog bola i mogućeg raka mozga.
Pretrčao 2 kilometra šprint, nisam se ni zadihao. Razlog: Napala me košnica pčela, imao 19 uboda, trčao sam kao Kišam El Ge Ruž za zlato.
Svirao akustrau 6 sati bez prestanka za 1. Maj, ruke prokrvarile, glasa nije bilo, potom spavao po jutra 3. Maja.
Išao biciklom 3x napred-nazad od Kule do Vrbasa (13km jedan smer) zaredom, još se vratio i igrao fudbal.
To je to.
Imam 380GB muzike na kompu.
Odlična tema :)
Ја 3.8 :) Али све ја правио!
Epski fart, 20 sec trajanja
imao sam i ja samo jednom takav rekordan fart
posle desete sekunde sam se okrenuo ka bulji u fazonu ŠKK?
i dan danas se toga sećam.
HAVARIJA VEČE, ja sa ozbiljnom nulom u džepu, a u sebe sam uneo blizu 10 iljada.
Samo se secam da sam jeo neki prokelj/kelj, bareno neko govno od zelenisa. Seo za komp da se iskuliram posle rucka i tu odvalim neki, ne duzi od 5 sekundi, ali poput topovskog udara. Provalim posle da cu opet, uzmem telefon da snimim, da imam da se hvalim i krene maratonski fart, u vuvuzela fazonu.
aj okači to majke ti.
i da budeš jedini koji je dokazao rekodr
16 puta drko za 24 casa.Horneeeeeeh :D
Отворио сам најпосећенију тему у историји Вукајлије.
'teo sam da okacim na tjub, ali je snimamo u velikoj rezoluciji i golem je fajl. Mogao bih ovih dana to da sredim i da smanjim, pa kacim. Imam jos jedan carski kad sam pravio flejmtrouer od upaljaca i posledica ingestije nekog opakog prebranca
Tema arči!
Ја сам једном јебо различито.
ja mislim da sam postavio rekord kolko sam dana blejao na Vuki, a da nijednom nisam otišao na NAJNOVIJE DEFINICIJE.
U ovih 6 i po meseci od početka godine oko 2 meseca sam proveo u kući zahvaljujući raznim boljkama.
ja sam prespavao godinu i po dana života do sad.