Tema ja kobjasnila neke stvari. Najbolje u poslednjih...nem' pojma. Mnogo.
Bio sam, ajde recimo, pijan više od 60 dana za redom. Potpuno odvaljen. Rekord je smešan jer su ortaci nastavili kad sam ja stao. Oni su bili, čini mi se, u tom stanju tačno 192 dana.
U osnovnoj smo zamlaćivali i igrali kaladont, imao sam (tj. imam i dalje jer sam završio davno osnovnu a niko me nije sjebao) neprekinut niz od pun kurac pobeda, čitav 8. razred sam dominirao lolo.
Imo tri operacije na bulji za tri dana.
Trčo od studenjaka do ušća.
Na dah preronio 25 metara roneći sve vreme po dnu(ima vas i boljih garant, al' niko ne pominje).
imao 37 ocena u rubrici u osnovnoj.
Otišli svi đuture da platimo obnovu godine na fakultetu. :)
Zdravstveno gledano nije nikome bilo ništa, da smo poduplali ne bi nam bilo ništa. Imali po 20 godina. Tad ti ono...metak ne može ništa, a ne alkoholčina i laki opijati.
Sad ne mogu da zavežem tri dana, a da posle ne kukam još toliko k'o pička.
ako si trenirao onda je i moguće.
ja sam video na 11 aprilu pre brda godina ortaka kako roni dužinu i po tj tvojih 75m
trenirao vaterpolo,ogroman lik i ladovina.
ja širinu jedva.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Tema ja kobjasnila neke stvari. Najbolje u poslednjih...nem' pojma. Mnogo.
Bio sam, ajde recimo, pijan više od 60 dana za redom. Potpuno odvaljen. Rekord je smešan jer su ortaci nastavili kad sam ja stao. Oni su bili, čini mi se, u tom stanju tačno 192 dana.
Bilo davno - ne ponovilo se.
APLAUZ !
evo i tebi ruka.
U osnovnoj smo zamlaćivali i igrali kaladont, imao sam (tj. imam i dalje jer sam završio davno osnovnu a niko me nije sjebao) neprekinut niz od pun kurac pobeda, čitav 8. razred sam dominirao lolo.
pijan ili naduvan (u svakom slučaju ne trezan) proveo 16 nedelja u toku školske godine pre par godina... Svakodnevno.
Šta bilo posle?
peglao sam poker na gajbi uz gandzu i alkohol od 7 uvece do 3 popodne sledeceg dana.
= 20h.
posle na sahranu stradalim ortacima. LOL
Jebote...
KOLKO STE ČEKALI U REDU NEGDE ?
Imo tri operacije na bulji za tri dana.
Trčo od studenjaka do ušća.
Na dah preronio 25 metara roneći sve vreme po dnu(ima vas i boljih garant, al' niko ne pominje).
imao 37 ocena u rubrici u osnovnoj.
2 TB. :D
Plus gomila CD-ova.
Otišli svi đuture da platimo obnovu godine na fakultetu. :)
Zdravstveno gledano nije nikome bilo ništa, da smo poduplali ne bi nam bilo ništa. Imali po 20 godina. Tad ti ono...metak ne može ništa, a ne alkoholčina i laki opijati.
Sad ne mogu da zavežem tri dana, a da posle ne kukam još toliko k'o pička.
75 metara na dah preronio
odgledao cele Sopranose za 3 dana, jer JA NE JEBEM!
dao 100 dinara, dobio 910 kusur.
Dobio na felni 158 soma dingera.
e sad si zasluzio da te najedemo boranije.
ja tolko ne mogu da pretrcim
gde se to snabdevas? 'ocu i ja
brate trenirao sam plivanje 15 godina, neki iz mog kluba mogu ladno 2, 2 i po duzine. nije frka, veruj mi, da vezbas nedelju dana mogao bi 50m lagano
kod ćoravih ljudi (:
ako si trenirao onda je i moguće.
ja sam video na 11 aprilu pre brda godina ortaka kako roni dužinu i po tj tvojih 75m
trenirao vaterpolo,ogroman lik i ladovina.
ja širinu jedva.