Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Jebote ceo dan niko ništa da napiše ovde. Nigde ni vise o nekom transferu. Imali neko nešto? Neki transfer ili tako nesšto?
Nasri u Sitiju. Kako bih ja oterao Vengera, ne znam što ga trpi novi gazda. Pa Nasri i Fabregas su ih vukli celu tekmu.
i Klisi je u Sitiju.
jos ce Van Persi da im ode izgleda....
Ne znam da li ste pomenuli najvažnije - da je Saša Riter iz Volfsburga prešao u Keln, gde će najverovatnije (tako bi bilo da se ja pitam:) igrati kao zadnji vezni, a ne kao desni bek, što je igrao u šampionskoj generaciji Vukova. To je, inače, poslednje plaćeno pojačanje Kelna, od sada traže samo igrače bez ugovora i ne treba očekivati bogznakog. Postava se već sada može naslutiti, mada videćemo 23. jula kada na Rajn energi dolazi bveliki Arsenal:
Rensing
Brečko Žeromel Mohamad Ajhner
Riter
Jajalo Lanig Peško
Podolski Novaković
Očekujete li plasman u LE, Okse?
Da spomenem da je Flanagan iz Liverpula produžio ugovor na još četiri godine, stvarno je sjajan, ja bih mu dao digra standardno, on bi mogao na desnom beku, dok bi Džonson išao levo
To uvek očekujemo, ali poslednjih godina nema mirne sezone, uvek je frka za opstanak. Mada, po veličini grada, stadiona i budžetu, Keln bi morao da se bori za peto mesto minimum. Imam dobar osećaj ove godine, Solbaken je dobar trener, neka nađe jednog norveškog kasapina za odbranu i to je to. A sportski direktor Finke je veliki majstor, već je pomogao Kelnu više nego Majer za dve godine.
Pa sta mislis ko je odlucio da ga proda, Venger sam?! Ja sam krajnje razocaran prelaznim rokom, ne uspevaju da uvale Fabregasa, nikog znacajnog nisu doveli, a jos odlaze Nasri i Klisi. Tesko da se nesto moze ocekivati i od sledece sezone, ako se stvari uskoro ne poprave (a tesko da hoce).
Nasri još nije u Sitiju. Koliko sam ja upućen.
Gde piše da je Nasri u Sitiju ? Fabregas treba da ode, plačipička par ekseleans.. Vuče se po terenu poslednje 2 sezone, putuj igumane i sedi na klupi u Barseloni..Vilšeru kapitenska traka ako Bog da. Valjda će doći Kejhil iz Boltona i Benzema, Žervinjo i Mata.. Nadam se da Nasri neće otići, on je sam izvukao Arsenal ove sezone.
Jos uvek nije potpisao, ali iz Arsenala ne demantuju, znaci da se pogadjaju oko cene. A Siti svakako nece odustati zbog visoke cene.
Pa pitanje je sata kad će da potpiše za Siti.
Ostaće suva kurca za Benzemu, a za Matu se nadam da će doći u Liverpul, jer će Crveni realno biti jači sledeće sezone. Kritikujem Vengera jer ima love, a ne dovodi dobre i pouzdane igrače, i jer jednostavno nije pobednik. Kad dođe do završnice, uvek se sjebe.
Pravi primer je Njukasl
Mene nervira sto ce Diego izgleda da ode u Liverpul, ako bude motivisan da igra, preporodice klub. A Liverpul mrzim mozda i vise nego Mancester Utd.
A da ce ostati suva kurca za Benzemu, u to uopste ne sumnjam. Kad je Venger zadnji put doveo neko zvucno ime i platio debele pare za njega?
Edit: Plus sto Venger ocito nije ljubitelj klasicnih napadaca.
Ima tu istine, ali ko je po tebi pouzdan igrač. Tores u Čelziju, Džeko u Citiju.. Ogromne pare su date a obojica su go kurac trenutno i još mogu da nabrojim X igrača koji su koštali bruka para i ništa nisu uradili..Lično ne verujem da će Nasri otići u Siti. Ma koliko oni bili puni sjajnih igrača ipak nisu veliki tim u poredjenju sa Junajtedom, Čelzijem ili španskim dvojcem.
Ja tog Dijega nisam pratio, ali je činjenica da ćemo imati previše veznih igrača.
Al dobro, zna valjda Keni šta radi.
http://www.sportske.net/vest/u-fokusu/leto-izgubljene-nade-45620.html ovde su baš lepo analizirali Arsenalovu boljku.
Dzeri, kako mislis nikoga znacajnog nisu doveli? Doveli su Zervinja. Brutalan igrac je u pitanju. Moze da igra polu-desno, polu-levo, u spicu...Veruj mi, ako bi zadrzali Nasrija pride kapiram da bi im prelazni rok bio vrhunski.
Žervinjo će biti jedan od najboljih na svetu. Struja igrač.
Blagi je oftopik, ali ipak vezano je za fudbal.
Samo želim reći, tuga žalost:
Makabi Haifa - Borac Banja Luka:
KVOTE PO RAZNIM KLADIONICAMA
1 - kreće se od 1,12 do 1,17
X - kreće se od 5,9 do 7
2 - kreće se od 7,8 do 12
Jake su nam šanse u Evropi, u pičku materinu.
Mislim nisam ni očekivao da imamo neke šanse, ali ove kvote su stvarno deprimirajuće.
Arsenal bi bio mnogo zajeban tim kada bi uspeli da nekom uvale Sex Fabregasa, dovedu Veslija Snajdera, zadrze Nasrija. Zamisli Snajdera kako deli lopte zervinju i Nasriju...u takvoj ekipi komotno moze i Pjer Boja da se nadaje golova.
No dobro, necemo bas o naucnoj fantastici. Kapiram da ce Nasri da odleprsa poput ptice neke, a Snajder eventualno mozda predje kod mojih pulena u Mancester. Tako da vam ostaje da se zadovoljite mocnim Zervinjom i nadate da ce Venger izvuci sedmicu na lotou (kod one dobre ribe sa prve, a ne kod Suzane Mancic) u vidu nekog dobrog klinca iz omladinske skole ili nekog kampa Vengerovog u Francuskoj