Прелазни рок

1. Jovicicu, kvote su realne. Momci nemaju za kiflu u Borcu. Nego, jel mozes da mi nabavis br od Steve Nikolica, iskljucili mu karticu jebem ga u usta :)

2. Arsenal će biti go kurac u Premijer ligi,jednostavno nemaju keša da isprate Junajted,Čelsi i Siti,pa možda čak i Liverpul.Previše jaka liga da bi osvojio trofeje oslanjanjem na omladinski pogon i pretvaranje anonimusa u igrače.

3. Slažem se sa Kovačom, to je moglo pre Mansura , Glejzera i Abramoviča.
    Kad je Arsenal poslednji put uzno nešto? 2004.
    Koga su tad imali? Vunderkinda Fabregasa, Anrija koji je u to vreme bio jebeno najbolji špic na svetu, imali su Piresa i Ešlija Kola. Sada tu ekipu nemaju, i moraju da sastave novu. A da bi sastavio novu ekipu koja će duzima titule u današnjem fudbalu, trebaju ti pare. Prosto i jednostavno. Koliko para toliko muzike. Videćemo da li će se ovaj novi gazda otvoriti.

4. Ko je pricao da ce arsenal ista osvojiti?

5. Pričamo da neće osvojiti :)

6. Arsenal će biti go kurac u Premijer ligi,jednostavno nemaju keša da isprate Junajted,Čelsi i Siti,pa možda čak i Liverpul

Ко каже да немају пара? Они су финансијски најстабилнији од ових којих си набројао, и то што не бацају милионе на разна појачања не значи да немају кеша, већ је једноставно таква политика клуба.

7. Za Liverpul se pominjao ranije Diego ali izgleda da od toga nema nista jer nam realno ne treba.
    Sad se pominje Sisoko, lijevi bek Liona, jer nismo uspjeli sa Klisijem, a Njukasl jede govna za Enrikea.
    A Dauning jos uvjek nije dosao -.-

8. Ко каже да немају пара? Они су финансијски најстабилнији од ових којих си набројао, и то што не бацају милионе на разна појачања не значи да немају кеша, већ је једноставно таква политика клуба.

Pa od toga što su najstabilniji baš i nemaju neke vajde u smislu osvajanja trofeja.Ok je to politika kluba,ali će onda trofeje gledati samo u trofejnoj sali.

9. Čitao sam malopre da će Zvezda da dovede nekog dečka iz Rabotničkog. Ima 17 godina i najtalentovaniji trenutno igrač u Makedoniji, prvo će da bude u omladinskoj školi 6 meseci i onda će da ga priključe prvom timu.

10. Dauning u Liverpulu. Konceski otiso u Lester (ili tako neki kurac)

edit:
    evo dosao i Doni, Romin golman.

11. Fakjea!!! Još ako bi se doveo Higuain, što je vrlo moguće, jer će Mou kupiti Nejmara i Adebajora, a svi su oni Higuainova pozicija. Ne bi mogli da nam ga utrape za manje od 30 milki :D

12. Gdje si čuo ili pročitao da se Liverpul i Higuain dovode u vezu?

13. Trač običan, ali ima logike, ako se malo razmisli...

14. Da li ima logike? Murinju fali jedan napadač, zašto bi prodavao Higuaina? I da kupuje tu dvojicu, opet, tek treba da se trkaju za njega klubovi. I Nejmar nema pičke da pređe još, previše jedu govna oko toga mediji. A za Adebajora bi bilo dobro da pređe, a i vjerovatnije je, ako ćemo po goal.com. I dobro se snašao u Realu na pozajmici, što je još jedan plus kod Murinja.
    Što se Liverpula tiče, pored Kerola, Suareza i Kajta da uzimaju još jednog napadača? A još se nisu riješili Ngoga i Laneta, i imaju nekoliko klinaca koje bi ponekad trebalo ubaciti u A tim.
    EDIT: I molim te nemoj više neprovjerene tračeve da kačiš. Cijeli dan tražim po netu pomen tog transfera. Trolu jedan :D

15. U pravu si ti ipak... Šteta, ostaje mi tračak nade :D Kajt bi mogao dobro da se uvali nekome

16. Ni slučajno, čovjek je bio najbolji igrač Liverpula prošle sezone. I svaku sezonu je davao dvocifren broj golova.

17. Kajt bi mogao dobro da se uvali nekome

pu pu pu pu!
    nema sanse! u mojim ocima on je legenda, treba d'ostane i da zavrsi karijeru kod nas. on je car!
    a sto se Iguaina tice, mi vec imamo Suareza, Kerola i Kajta za napad (pa cak i Ngoga ako ga ne prodamo) tako da mi je nelogicno da cemo da dovedemo nekog velikog napadaca, ako i dovedemo nekog za tu poziciju bice neki klinac ili neki nepoznati lik koji nece da kosta vise od 5 miliona.....

18. Jel čitaš ti išta guslare? Pa vidiš da sam i ja kazo isto :D

19. Dub
    Jel čitaš ti išta guslare? Pa vidiš da sam i ja kazo isto :D

:D izvini, nisam stigao da procitam odma sam krenuo da kucam.... i ne kradi mi poster siso!!! :D