Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Кајт је легенда, ове сезоне се и дефинитивно усталио у моју листу омиљених играча свих времена. :)
Нападач је реално тек трећа ствар која Ливерпулу треба, пре свега је неопходно купити доброг левог бека. Без тога нема леба следеће сезоне. Не знам каква је ситуација са оним Сисоком из француске лиге, знам да су њега јурили. После тога један солидан штопер, за сваки случај. Онда тек нападач, или неки клинац који ће да седи на клупи и чека своју шансу(као Нгог, само бољи) или у крајњем случају неки солидан играч пред крај каријере који би пристао на то. И наравно направити селекцију и најурити непотребне трошаче буџета, на челу са Џоом "примам огромну плату а богаљ сам" Колом.
Moj brat je potpisao za Totenhem, videćete kad mali zaigra.
Doni iz Rome prešo u Liverpul. Izgleda da je Rejna dobio konkurenciju.
Drugi golman je dobio konkurenciju xD
doveo arsenal crnca iz lila. bice kao samak vjerovatno. jos cekam da fabregas odjebe. trebali su savica da dovedu, odlicno bi se uklopio. valjda ostanu nasri i klisi.
Klisi je vec otisao u Siti....
jes', evo vidjeh. nista, i ove sezone ce sami sebi da daju golove krivonogi koscielni i slicni...
bar da bendtner ode, picka mu materina, jos je tu... nikad necu shvatiti zasto mu daju platu
Kajt, Kujt, Kojt i kako god ga zvali je nepravilno. Covek se preziva Kaut, tako mu ime izgovaraju britanski komentatori.
Kujt, po srpski, jes da ne znam kako.
Sad vidim da je Ejdur Guđonsen prešao u AEK za 1,3 miliona evra. Ej, legenda. Pa te pare je i Partizan mogao da izdvoji i da ima vanserijskog igrača koji može da prelomi tekme. Ipak je igrao u nekim klubovima. Ali neće oni jer ne mogu posle da ga uvaljaju za više.
Okse, zajebi Partizan, mi te volimo, pređi u Zvezdu :))
Ма ко им јебе матер , они ниједном нашем играчу не изговарају правилно име па ником ништа ....
Sad vidim da je Ejdur Guđonsen prešao u AEK za 1,3 miliona evra. Ej, legenda. Pa te pare je i Partizan mogao da izdvoji i da ima vanserijskog igrača koji može da prelomi tekme. Ipak je igrao u nekim klubovima. Ali neće oni jer ne mogu posle da ga uvaljaju za više.
Ma jok bre, ko zna kolika mu je plata, a jeste razvaljivao nekada davno kada je Čelzi bio običan klub.
Udineze rasprodao ekipu a treba da igraju Ligu šampiona, čemu li se oni nadaju. Otišli Sančez, Zapata i Inler, a Pepe i Kvaljarela konačno zvanično prešli u Juve.
Богуновић Милош у Пазару.
А видите ово http://www.youtube.com/watch?v=LnKW-yVTSrM&feature=player_embedded#at=13
Јојојојо, како се голман збунио!
Рнић у Партизану!
Koj li će im on kurac?
Dzo Kol, Akvilani, Puolsen, i Maksi na prodaji,ok, ali zasto Meireles? Sto se tice levog beka, koji nam je kritican, tu dolazi neki Urugvajac za pogoleme pare. A i Ali Sisoko se jos uvek spominje. Jovanovic nikako da ode. I odakle PSG-u onolike pare odjednom?
PSG je promenio vlasnika, cini mi se. A nisam znao da Livepul prodaje taj silni narod. Solidno su se pojacali. Jovanovic ide u Anderleht ili S. Arabiju, ne znam tacno gde, tako pisu.
Ma pričalo se nešto i za Lil?