Прелазни рок

1. Jovanovic ce u Anderleht, to je gotova stvar. Inace, Liverpool bira izmedju Sisoka i Pereire na poziciji levog beka, dok se za poziciju stopera interesuju za Godina iz A.Madrida. Ovaj urugvajski tandem bi lepo legao Liverpulu.

2. Ja bi birao Sisoka. A Godin je odličan. Godin jebe.

3. Sisoko je dosta jeftiniji, mada i Pereira iz Porta kida. U svakom slucaju win-win situacija, koga god da odaberu.

4. To je najbolja situacija. A im je došo neki srednjak ove godine? Sad mi stao mozak.

5. Sve, sve, ali RNIC?! Ova uprava je prezrela za linc, a ne za smenu! Znaju koga dovode, proverene "igrace" sa kojima se za minut dogovore, tj. koji samo klimnu glavom na iznos koji treba da vrate Djuricu & Co.

6. Dosao Adam iz Blekpula i Henderson iz Sanderlenda. Akvilani se, takodje, vratio sa pozajmice. Davno nisu imali kompletniji srednji red.

7. И Кежман био у посети Партизану, нагађа се да је можда разговарао о повратку међу црно беле. Е ако њега врате, могу и Тробока и Нађа ладно.

8. Ja samo brojim dane do početka PL, ne mogu da dočekam :)

9. I Batu Mirkovića, Ljubinka Drulovića i Milivoja Ćirkovića! Ne bi nam niko pera odbio!

10. Јес да није фудбал, ал не знам где да ставим...
    Аждаха у Партизану!
    http://www.sportske.net/vest/kosarka/partizan-nasao-nba-pleja-ejs-lou-novo-pojacanje-sampiona-46738.html

11. Таман хтедох овде то да ставим.

Партизан убоо премију. Лик је опасан.

12. Pastore u PSG-u. Kontam da će biti oni opasni kroz godinu-dve .

13. Мене занима да ли ће Бојан Кркић да покаже у Роми шта зна.

Мислим исто да је за ПСЖ одлично што је ангажовао Менеза, јер је дечко стварно страва играч. Није добијао шансу у Роми.

14. Ja mislim da se Gvardiola jebeno zajebao što ga je pustio. Kad god bi ušao, dao bi gol. E da, jel mislite da će Roma biti konkurent za titulu?

15. Искрено од иностраних клубова навијам за Рому, од малена.

Тешко, јер је Тоти завршио каријеру, али има помака, јер је Розела Сенси препустила вођство неким буржујима, немам појма одакле су...

Али за сад Стекеленбург одлично појачање. Титула можда да се јури од следеће сезоне, био бих задовољан да обезбедимо Лигу Шампиона, макар.

16. samo da je vratim u aktivne

17. Ako Krkiću daju šansu, da igra redovno pokazaće mnogo. A nije loše što su ga pustili jer su oni potpisali ugovor da se vrati 2013. On će do tad taman da izraste u dobrog i kvalitetnog napadača.

A Biševac otišo u PSŽ. Dosta se pojačao PSŽ. Biće i on konkurenti za titulu. Oduvek sam nekako voleo PSŽ.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.