Прелазни рок

1. Одакле ти тo да се пензионисао Тоти?

2. E da stvarno, gde si to našo? On će da igra do svoje 50e.

3. Писало је у Блицу, пре неких месец дана.

Стерија, не верујем. Идол ми је, али боље што се оставио лопте на време.

4. Бишевац, он појачање? Нула од играча.

Сви остали добри, за Пастореа 43 милиона, а за шта? За једну сезону само одиграну на нивоу.

5. Jebiga da je nula ne bi bio kapiten u valensijenu. Al to je tvoje mišljenje. :)

6. A Valensijen je inače sila od ekipe. :)

7. Meni je postlao stvarno malo odvratno da pratim prelazni rok sad, i da gledam Malagu kako postaje Barsa u roku od 2 meseca.

8. Biševac je podcijenjen igrač.

9. Баш тако, Валенсијен никаква екипа.

Ко је преузео Малагу, да нису неки муџахедини, па су се отворили оволико?

10. Ко је преузео Малагу, да нису неки муџахедини, па су се отворили оволико?

Isto neki Musa Kesedžija kao Mančester siti. A šta je sa PSŽ-om? Odakle njima odjednom onlike pare?

11. A šta je sa PSŽ-om? Odakle njima odjednom onlike pare?

Musa Kesedžija.

12. Ја мислим да је и са њима исти случај. :)

Није све у парама. Ја мислим, барем ја, да Сити безвезе гомила играче као некад Челси, кад је дош'о Абрамович.

Јунајтед ради све резонски, и сваке сезоне их све сјебе. Ево сад овог Јанга(А.Вила) довели, дечко је сила од играча по мени.

13. Није све у парама. Ја мислим, барем ја, да Сити безвезе гомила играче као некад Челси, кад је дош'о Абрамович.

Definitvno, jebemti tim u kom se igrači bune oko međusobnih plata, smeta im što imaju ''samo'' 180.000 nedeljno, nema tu od fudbala ništa.

14. Meni je krivo što je Aston Vila tako rasprodala igrače. Po broju reprezentativaca su bili među vodećim. Pa top4-5-6 u EPLu daju po 1-2 reprezentativca.

15. А Алексис Санчез ми је сад пао на памет.

Мислите ли да ће да се избори за стартну у Барси?

Јебига, Вила ће сигурно наћи замену, али сад какву, не знам.

16. Ja sam oduševljen onim Afelajem, jes da sam gledao samo 2 utakmice LŠ u kojima je on igrao. A Barsa ga je dovela za džabaka iz Holandije.

17. Dub

Meni je krivo što je Aston Vila tako rasprodala igrače. Po broju reprezentativaca su bili među vodećim. Pa top4-5-6 u EPLu daju po 1-2 reprezentativca.

Bolje i da ih prodaju dok imaju vazeće ugovore nego da odu sami kad im oni isteknu, a sigurno bi otišli jer ostali klubovi daju više.

18. Aguero u Sitiju, oficijal. Možda je pisalo negde, ali mrzelo me da tražim, pa da obavestim.

19. Koga je za sad fk Malaga el mudzahedin pokupovala? Znam za Ruda i Tulalana...

20. Chavez

Aguero u Sitiju, oficijal. Možda je pisalo negde, ali mrzelo me da tražim, pa da obavestim

Da,da. :) I zbog njegove plate od 210.000 evra nedljeno su se pobunili ostali igrači, tražili i oni toliko.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.