Прелазни рок

1. Kaзорла, Хоакин, Демикелис, Мареска, Жулио Баптиста, Махтијсен, Буонаноте. Добро се појачали, биће занимљиво видети шта ће урадити ове сезоне.

2. Малага хоће и Раула, а довели су и Казорлу.

3. Нека, нек неко коначно скине са трона оне курајбере :)

4. Mislim da nemaju šanse oni ove godine. Tako je bilo i sa Man Cityem, kad su doveli one muse kesedžije. Možda nešto urade za 2-3 godine, sad će biti u prvih 6-7.

5. Malaga u prijateljskim oprala sve, fejnorda 0:2, rodu 3:1, i utreht 4:0

6. Pa ove nemaju, za 2-3 godine sve je moguće.

7. Ma dovoljno im je 6. mesto, mada ce i to tesko da urade..Pitanje je kolko je ta ekipa uigrana..

8. Pa zbog toga i kažem. Njima će da bude uspeh ako udju u kvalifikacije za LE. Velike su to promene za jedan sada mali tim.

9. Ma Forlan i jorgani ima da ih izjebu!

10. Ne znam je l bilo, ali Juve ima da jebe kevu lagano.
    Vučinić definitvno došao. Nani i Pirlo na korak do Juvea.

11. Pirlo je već došao. A ako dođe Nani, mislim da Krasa leti iz prve :)

12. Не могу да верујем ако је истина да је Мирко преш'о у Јуве?

Он данас, ја више не знам за тог играча!

13. Pa što su ga sada pustili, kad su krenuli da prave dobar tim? Ne kontam.
    Krasića ne mogu izbaciti 3 Nanija iz postave. A on je lud ako ode uz Junajteda, pa makar i na klupi da sjedi.

14. Ма брука!

Eво сад баш читам, преш'о човек у клуб који је уз Лацио највећи Ромин ривал.

Као што рекох, он не постоји за мене као играч. Толико сам га зготивио, а сад се продао.

15. Nani i Pirlo na korak do Juvea.

Пирло је потписао за Јуве чим се завршила сезона.

16. Pirlo je picka! Milan propada..

17. Juve na stazama stare slave, Vucinic je odlicna vest! Pirlo jeste mator, ali sigurno moze jos da pruzi.

18. Vecchia Signora ce da jebe!
    Pazite se PSG-a
    Mali Nejmar, ostaje u Santosu!
    Bajern jebe ove sezone (iako ih mrzim)

19. Nani će preći u Juve isto kada i Pjero predje u Atletiko Mineiro.

20. Nema nista od prelaska Nanija, sam je izjavio da ostaje u Junajtedu.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.