Прелазни рок

1. Ko trenira tu Malagu?

2. Ma juve će da bude odličan, zamislite samo plej glavni Pirlo, a polušpice Del Piero i Krasić, dok je špica Vučinić, kontam da će biti veoma ubitačni, a eto Nani i da dođe bio bi na klupi.
    Inače mnogo me nervira ovo oko Snajdera, sve oće-neće, sve novine samo o njemu piše jebo ih on. Ionako kad bi došao u Junajted kao da bi bio neko pojačanje, realno gledano on je veoma prosječan igrač. Još jedan u moru manekena.

3. realno gledano on je veoma prosječan igrač. Još jedan u moru manekena.

Kakav danak neiskustvu ovde. Ljudi moji, da li je to moguuuće?

4. Изгледа да је могуће.
    Снајдер манекен и просечан играч? Момак, јел' си ти кад играо фудбал? Он је мозак Интера, покретач свих акција и све је само не манекен. Зар уопште неко може да сумња у Фергија?

5. Битно да се Лола Смиљанић враћа у Партизан, још један Повратак Отписаних..

6. Ако је тачно то је одлична вест ,Смиљанић је добар ...

7. E Prezlo jes da su te vec isprozivali al moram i ja da ti kazem. Nemas pojma.

8. Ja tek malopre saznao da PSŽ kupili arapi. Zato se oni toliko razbacuju.

9. Добар за наше услове, то и некако да прихватим.
    Да је ваљао не би га се тако лако одрекли. Како год, његов салдо говоди о томе како је "играо" ових година преко гране.
    Ако је Снајдер просечан онда је Лола благо ретардиран.

10. ^ Ono gore za Šnajdera je flawless.

Potukoh marvu na vorkraftu, odsvirah sve što sam hteo, još pročitah ovo i mogu u krpe.
    Aj' zdravo.

A ti prezlo, stare snimke u ruke i cepaj osnovno gradivo, samo polako.

11. koji crni Lola ne izlazi iz tetra

12. Chavez
    ^ Ono gore za Šnajdera je flawless.

Potukoh marvu na vorkraftu, odsvirah sve što sam hteo, još pročitah ovo i mogu u krpe.
    Aj' zdravo.

A ti prezlo, stare snimke u ruke i cepaj osnovno gradivo, samo polako.

Djura je sxnajder, a ovaj je Snajder.

13. Snajder mož bit da je neki kurac u Interu ali on je PROSJEČAN IGRAČ. Ne kontam čemu toliko prozivanje, kao da sam rekao da će Zvezda osvojiti duplu krunu sl. sezone. Realno lik nije uopšte nešto naročito, Gurkuf je za njega otac i mati na toj poziciji.
    I da, može on igrati protiv nekih žabara u čizmi, kurac će on moj nešto u Engleskoj, Seria A u odnosu na Premijer ligu je manekneska pista.

14. Snajder mož bit da je neki kurac u Interu ali on je PROSJEČAN IGRAČ.

Ja ću da počnem banovati za ovakve gluposti. Pun mi kurac trolova na sportskim portalima, nego ste i ovde ste došli.

15. Da, i Liga Šampiona je kurac u poređenju sa PL, ajde da šampionu Engleske uručimo pe'ar LŠ, što džaba da se umaraju!

16. Ne mož' reći to za Šnajdera.
    Frenki, javnu opomenu mu pokaži!

17. Ahahhahahahahahahahaha :D

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.