Прелазни рок

1. Још један солидан штопер и то је већ озбиљна екипа. Читам да су заинтересовани за Герија Кејхила.

2. Dvajt
    Још један солидан штопер и то је већ озбиљна екипа. Читам да су заинтересовани за Герија Кејхила.

Geri Kejhil bi lego ko kec na desetku. Pominje se i Skot Dan iz Birmingema i Godin iz Atletika. Ali svakako je Kejhil najbolja opcija, po mom misljenju.

3. Šta čeka jebeni Everton više???

4. Auh, i Godin je dobar.

5. Пекмен се враћа у Партизан. Биће секса ове сезоне.

6. Jebote,prvo sam pomislio da pricas o Smiljanicu i onda kao u fazonu ''Koji kurac!?'',ali sam posle skapirao da je Peković u pitanju. :) Realno će imati Patlidzan dobru ekipu,sa ovim plejom,Pekovićem i onom dvojicom novih mladih...samo je govno što će Peković kad tad otići kad lokaut prestane,a onda će Partizan biti u problemu,jer će teško naći centra koji će ga zameniti ravnopravno...

7. Ма какав Смиљанић, боље да не долази. Ако он дође то значи да Медо иде на зиму, што никако није добро. А доћи ће јер је слободан и јер га нико неће.

Па видиш да ови кажу да су га довели за прву фазу ЕЛ, да им помогне да уђу у топ16. Спремила је управа ваљда тактику шта даље кад он оде, верујем да имају добар план.

8. Млата
    Ма какав Смиљанић, боље да не долази. Ако он дође то значи да Медо иде на зиму, што никако није добро.

Исто то сам и ја помислио чим је изашла вест о повратку. То је то.

Пекмен се враћа у Партизан. Биће секса ове сезоне.

Разнеће Партизан ове сезоне у Евролиги. Је л' постоји могућност да се врати Јан Весели, барем док лок-аут траје?

9. Fabregas je otišao u Barselonu. Sutra se očekuje potpis. NIje prijavljen za sutrašnji meč, Pujol i saigrači su mu čestitali preko twitera... Nasri je prijavljen, ali se još ne zna njegova sudbina povodom mogućeg transfera u City... Putuj igumane..

10. С обзиром да га је Барса довела сигурно за опасну кинту, јел то значи да ће да се пребацују на 4-4-2 са Сеском уместо Педра, или остају при овој формацији, са Сеском уместо Бускеца?

11. Fabregas je otišao u Barselonu

Fala kurcu. Vjerovatno ce sancez umjesto pedra, a cesk umjesto busketesa.

12. Realno ne znam koji će im kurac, verovatno jer je Čavi malo omatorio (iako pretrči najviše na terenu). U svakom slučaju, dokurčio je sa svojom Barsom, eto mu je...

13. boli me uvo koji ce im, samo da ga u arsenalu ne gledam, presrao je.

14. Trevor Ariza je rekao da ima ponudu od jednog kluba iz Srbije.I sin Dok Riversa ce u Mega Vizuru.Rajkovi mozda ide u Valensijen,ukoliko ne dobije radnu dozvolu.

15. Atleti doveo Ardu Turana iz Galatasaraja.

16. I neka je više ovaj pozer otišao iz Arsenala. Mislim da je svima dopizdio više. Ukoliko Arsenal bude lošije plasiran nego u prošloj sezoni, to neće biti zbog njegovog odlaska, nego zbog toga što više ekipa konkuriše za top4.

17. Odlazi i Nasri, ni on nije uvrsten u sastav Arsenala.

18. Aston Vila prodala Dauninga, Janga, Kerjua, Rio Kokera, Fridela i Piresa, dovela N'Zogbiju i Givena, koji ne mogu da nadoknade igrače koji su otišli, tako da ne bih preporučio da se kladite na nju, iako je trener Mekliš. S druge strane, Njukasl se pojačao- doveli Obertana, Kabajea, Demba Baa i Ćiska. Sutra igraju s Arsenalom, može neko iznenađenje da se juri, imajući u vidu situaciju u Arsenalu.

19. http://www.sportske.net/vest/transferi/liverpul-stigao-enrike-ceka-se-iguain-47820.html
    I dalje se nadam :)
    Inače, Barsa je kupila Fabregasa jer joj je dosadno, imaju već sve igrače na toj poziciji, a
    umesto Busketsa neće igrati, jer su drugačiji tipovi igrača :)

20. Ako dovedu Iguaina (a mislim da ipak nece) bice to strasan sex sa ostalim timovima iz nedelje u nedelju!!!!89548

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.