Dube i Gospode Boze,videh vasa prepucavanja koja liga je bolja,ko bolje posluje,itd,pa samo da vam metnem jedan klip,koji ce vam odgovoriti na sve to.Liga bez namestanja,u kojoj poslednji moze da odere prvog i u gostima i kod kuce,je bez premca za spansku,nemacku,a pogotovo italijansku ligu.Uzmete lepo tabele,i uporedite prvog sa prvim,drugog sa drugim,treceg sa trecim iz tih liga...u 70 posto slucajeva bi dobio engleski tim...
Luis Boa Morte presao u Larisu! :D
http://www.youtube.com/watch?v=98dGMYcddsE
Мене је највише одушевио Пастореов менаџер, узео 11 милиона човек од трансфера, што није хумано. С' тим парама обезбедио живот. Не мора више ни да се бави послом.
Dube i Gospode Boze,videh vasa prepucavanja koja liga je bolja,ko bolje posluje,itd,pa samo da vam metnem jedan klip,koji ce vam odgovoriti na sve to.Liga bez namestanja,u kojoj poslednji moze da odere prvog i u gostima i kod kuce,je bez premca za spansku,nemacku,a pogotovo italijansku ligu.
GB se samo nadovezao kasnije. u stvari sam sa Ackeom pričao o tome. I nismo se prepucavali, odavno s nekim nisam vodio normalniji razgovor na vukajliji, na bilo koju temu.
Ja mogu da kažem da sam gledao Zenit protiv Cska i da sam se oduševio, igraju ljudi - alal vera. A i imaju ekipu, Krišito se odlično uklopio, jaka odbrana, gore Keržakov u napadu, jedino Dani mnogo siluje loptu.Tako da ih ja već vidim u osmini finala LŠ.
Сколс завршио каријеру.
Je l' hoce neko da prenosi neku ligu ove sezone? Osim Bundeslige na ES. Arenu ne racunam ,njih nemam.
Možda RTS prenosi Premier Ligu. Bilo bi dobro.
edit: Arsenal odbio još jednu ponudu za Fabregasa.
Sport klub.
Meni ukinuli jebeni sportklub, ukinuli i bhtv1 i oni su ponekad prenosili. Pu pas im mater jebo
Ja volim Liverpul, bez obzira što su jako jadni bili prošle sezone. Nadam se da će ove sezone biti bolji jer im pojačanja i nisu toliko loša...
I meni ukinuli Sport Klub sve im jebem. Imam samo Arenu1 i to kad mi se posreći.
Lukaku u Čelziju. Kakav napad imaju oni i Siti, bruka!!
Lukaku mali Drogba. Pre on da igra nego Torres. Po meni.
Tores neka ode na pozajmicu u Cukaricki, mozda bi tamo bio najbolji igrac, a Celsiju je dobar napad trebao..
Eto'o najverovatnije pali za Anži, oni nisu normalni kako se pojačavaju.
Dube i Gospode Boze,videh vasa prepucavanja koja liga je bolja,ko bolje posluje,itd,pa samo da vam metnem jedan klip,koji ce vam odgovoriti na sve to.Liga bez namestanja,u kojoj poslednji moze da odere prvog i u gostima i kod kuce,je bez premca za spansku,nemacku,a pogotovo italijansku ligu.Uzmete lepo tabele,i uporedite prvog sa prvim,drugog sa drugim,treceg sa trecim iz tih liga...u 70 posto slucajeva bi dobio engleski tim...
Luis Boa Morte presao u Larisu! :D
http://www.youtube.com/watch?v=98dGMYcddsE
Апсолутно тачно. Само чекам кад ће да крену да хапсе шпанце јер људи намештају да то није здраво...
Алберт Нађ потписао за Динамо из Панчева.
Лудовик Жили ладно још игра фудбал ,сад прешо у Монако , има 35 лета ....
Мене је највише одушевио Пастореов менаџер, узео 11 милиона човек од трансфера, што није хумано. С' тим парама обезбедио живот. Не мора више ни да се бави послом.
GB se samo nadovezao kasnije. u stvari sam sa Ackeom pričao o tome. I nismo se prepucavali, odavno s nekim nisam vodio normalniji razgovor na vukajliji, na bilo koju temu.
Ja mogu da kažem da sam gledao Zenit protiv Cska i da sam se oduševio, igraju ljudi - alal vera. A i imaju ekipu, Krišito se odlično uklopio, jaka odbrana, gore Keržakov u napadu, jedino Dani mnogo siluje loptu.Tako da ih ja već vidim u osmini finala LŠ.
Liverpul uzo Enrikea iz Njukasla konacno
Ma nea veze, već sam oslobodio mjesto za njega u fantaziju, pored njega imam Dauninga i Suareza.