Прелазни рок

1. Ljudovi sta mislite o seicima sto su preuzeli Malagu...Za sada mi se stvarno svidja njihova politika dovodjenja igraca...iskusni,dobri i nisu tako istroseni....po meni uzimaju poziciju za evropu sigurno...jer Primera realno ima 4 dobra i 16 solidnih klubova..

A sto se transfera tice ja pratim PArtizan i Premier ligu:
    Ves Braun u Aston Vili...ne kontam da li to oni tako smijesnim igracem pokusavaju mozda da zamijene Janga.....
    -Felaini odlazi iz Evertona strasan igrac Everton krece silaznom putanjom
    -Arsenal salje ponudu za Etoa...po meni sjajan potez Wengera treba mu jedan klasan napadac iskusan a opet koji ce se lako uklopiti u igru Arsenala
    -Man utd oce proda Berbatova...samo je problem sto ga niko nece...jer je on samo prosjecan napadac ne zasluzuje takva primanja precjenjuje se

2. Agenti igrača(pogotovo mladih)su rak-rana današnjeg fudbala.

3. Ves Braun u Aston Vili...ne kontam da li to oni tako smijesnim igracem pokusavaju mozda da zamijene Janga.....

Ves Braun je štoper, a Jang je krilo.
    O Malagi sve najbolje, želim im titulu kroz jedno 5 godina, samo da šeiku ne dosadi. Ako uloži pare u omladinski pogon, kroz 5 godina će imati titulu ( možda) , a kroz 10 godina ćemo imati četvrtog velikana Primere. Živi bili pa videli.

4. Ma on nije ni zasta :)

-Izgleda da ce Aguero u Celzi....bice mozda najzanimljivija sezona do sada...
    Svi se pojacavaju maksimalno man utd ako zeli da odbrani titulu mora dovesti nekoga odlicnog veznjaka....Arsenal ukoliko dovede igrace koje planira definitivno ce biti konkurent...imam smek da ce i Liverpool nakon lose sezone da zabljesne posto imaju sjajne igrace....Celzi takodje ima odlican tim....za Siti ne vjerujem da ce ista postici....a i Totenhem ako zadrzi igrace moze daleko.....bice prejaka sezona!

5. Gde si video to za Aguera? Znam da su zainteresovani za njega vec neko vreme, ali na njihovom sajtu pratim vesti i nije se pominjao uopste...
    a realno treba da dovedu Aguera ili Nejmara, Drogbu volim i cenim, sjajan igrac, ali uskoro ce da ide u penziju...
    mozda bolje Aguera jer je vec formiran igrac, brze ce se navici na tim, a kad Drogba ode onda Nejmara da uzmu, ionako ga ne da Santos...

6. Na blicu pise da salju ponudu od 50 m za aguera.....a vrlo moguce poisto im je neophodan takav igrac....

7. Šta mislite, da li će Arsen Venger konačno dovesti nekog u Arsenal, ili nas čekaju još 2-3 tinejdžera?

8. Sprema ponudu za Etoa to je sigurno...sada je na ovome hoce li prihvatiti....A Eto je jednostavno savrsen za Arsenala....jos jedan iskusniji veznjak i ide Arsenal daleko

9. To što naši mediji prenose su čiste špekulacije i gluposti. Da govore istinu do sad bi Mesi dva puta napuštao Barsu. :)

Aguero hoće da ide ali verovatno do kraja prelaznog roka nećemo znati gde.
    Transfer Vesa Brauna je odličan potez Mančestera a očajan Vile jer je čovek svoje odavno odigrao. Modrić u Čelziju, možda uz trampu za Drogbu. Miha hoće da povuče neke igrače iz Fiorentine u Inter, Arsen Venger opet vraća Sola Kembela da pojača odbranu. Real zapeo za Koentra i verovatno ga uzima.

10. Ako Interu odu i Snajder i Eto ja ne znam čemu se oni nadaju... Fabregas najverovatnije ide u Barsu. Arsenal odbranu mora obavezno da pojača...

11. metal_poeta
    To što naši mediji prenose su čiste špekulacije i gluposti.

istina. nasi samo lupaju u prazno i prenose vijesti onih stranih tres novina.
    Treba pratit BBC sports ili Sky sports, a ostali su uglavnom samo glasine bez ikakvog temelja....

12. Liverpul i dalje juri Dauninga, Adama i mladog Vikama. Za Dauninga su cekali da Vila dovede menadzera, sto je izgleda gotovo (dosao onaj iz Birmingema, Meklis), za Vikama se ceka da Engleska ispadne sa Evropskog U21 (a to ne bi trebalo da potraje) a za Adama je poceo Blekpulov direktor da jede govna pa smo im dali rok do utorka da prihvate ponudu ili da se nose u kurac, posto Adam oce da dodje, vjerovatno ce da prihvate ponudu, a ako ne prihvate nije velika steta....
    naravno, ganjamo i druge igrace, ali ova trojica su sad za sad najblizi....

13. Dok je Gerard zdrav i Luisito i Kerol igraju u tandemu, ne brinem se za nedolazak Adama. Dauning bi bio veliko pojačanje mada i on ne pruža partije kao nekad u Midlzborou. Gledam postavu na nekom sajtu i sve je dobro ali smešna mi odbrana. Karager i Škrtel pa još i Ager levi bek. Kad bi od Jedinstva oteli onog Džonsa iz Blekburna, da malo podmladimo zadnju liniju i izbegnemo još neki kiks Karagera i Kirjakosa u narednoj sezoni.

14. istina da nam fali jedan CB i LB, da Ager nije konstantno povrijedjen dobro bi bilo, a ovako....
    prica se da smo zainteresovani za Kejhila iz Boltona, Zapatu iz Udinezea i Sakho-a iz PSG-a, bilo ko od njih trojice i ja sam zadovoljan. a za LB-a se pominjao Enrike iz Njukasla i Klisi iz Arsenala, ali imam osjecaj da cemo da dovedemo nekog lijevog jer se ovo oduzilo....

15. Ništa od Modrićevog odlaska,ove Ješe iz Totenhemove uprave su se pobunile tako da ostaje tamo do daljnjeg.Isto tako,Mihajlović je izjavio da neće iz Fiorentine,al' ko će ga znati.

16. "Šejn
    Agenti igrača(pogotovo mladih)su rak-rana današnjeg fudbala."

Verovao ti ili ne, ni jedan od tih mladih igraca ne bi uradio nista da nema agenata. Slazem se, vecinom su mesetari, ali ima nekoliko odlicnih i pravih agenata.

17. Ja gledam više iz perspektive klubova,ovim našim bedama uzmu ogroman deo transfera,sem tih par što si naveo,postoji buljuk menadžera koji svojim prohtevima i nerealnim očekivanjima unište igrače.

18. Barselona prodaje Vilju, da bi imala para za Fabregasa?
    Gde ce Vilja? Pominju se Celsi i Siti, mada licno ne bih voleo da dodje u Celsi, jer im ne treba igrac od 29 god vec neko mladji...
    Malaga hoce Drogbu... :)

19. Drogbu volim k'o rod rođeni,ali 33godine a napadač,premator je za Čelzi :) To bi im bio dobar posao da ga utope šeicima,još kad bi se raspucalo ovo govno od Toresa.

20. Tores?
    To ono malo plavo retardirano?

Nešto mi kroz maglu kao sećanje navire da je bio nekad napadač.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.