Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
To je valjda onaj metrić što je pre dva dana izjavio da je prošla sezona najgora u njegovoj karijeri i koga je na listi klupskih strelaca ostavilo par štopera iz rezervnog tima. Kako se samo Liverpulu isplatio taj transfer. :)
On je kod nas jos i davao golove, igrao je trulo al je dao 9 golova ove sezone cini mi se, u Celziju em igra trulo em ne daje golove, bas mi ga je zao :D
Barsa uzela Aleksisa Sančeza za 54 miliona dolara. Jebi ga.
Морам ово да прелистам...
Imaš vremena, a, Stiv? :)
Dube, neka su uzeli, ko im jebe mater, samo gomilaju igrače, tako je Real radio pa dobio kurčinu, tako će i oni.
a sve se kenja kako Barsa ne trosi pare, kako ne kupuju igrace iz hira. kurac moj.
dosao Viljas Boas u Celsi...
sad nesto pricaju kao dolazi Falkao jer je bio dobar s njim, a on hoce da kupi Etoa a da proda Drogbu i Anelku!
sta on misli ko je on bre?!!
Umislio da je Murinjo. :)
Falkao je realno veliko pojačanje ako ga Porto uopšte pusti ali ja bar Anelku ne bi dao za živu glavu. Ako se uzda u čuda Fernanda Toresa neće se 'leba najesti. Eto će, kako sam čuo, u Siti kao zamena za Teveza, uz doplatu naravno.
Едуардо Пашеко , Бразилац и најбољи играч Сао Каетана у Партизану!
ja i necu Etoa, ali ne dam Drogbu i Anelku...
evo citam da Milan odustaje od Drogbe, a to me raduje...
Problem je u tome što su njih dvojica matori,Drogba 33 godine a Anelka 32.Zna Boas šta radi,Drogbu obožavam,ali ako već hoće da ga proda zbog matorog tima što Čelzi sve više postaje,neka ga proda jbg.
Опет скаутинг одрадиле комшије :)
Mi smo odustali od Eduarda,kaže Rambo da ne vredi toliko :)
ja i necu Etoa, ali ne dam Drogbu i Anelku...
evo citam da Milan odustaje od Drogbe, a to me raduje...
ne daj!! lolo
slab nesto ovaj prelazni rok do sad, nista zanimljivije se nije desilo
Замислите колико је Седпласу добро када нема клуб из своје земље за који ће да навија па мора да изабере неки који чак није ни на континенту.........
Елем , у Србију долази још један Пашеко , овог пута у Звезду , реч је о Винишијусу Пашеку .......
aaaaahahahhahahah
i'am ja klub koji je sad us'o u prvu ligu Crne gore! ali mi ne kupujemo igrace, mi smo ko Atletiko Bilbao!
inace Liverpul jeste s'ovog kontinenta
Географски да, али фудбалски Британци генерално воле да кењају о себи као да нису део Европе те је називају "континент" , а себе "острво" ...........
Kakve veze ima odakle je klub za koji navijaš? Ne razumem. Misliš da je neko bolji čovek, jebe bolje pičke i duže može da vozi kombajn na zadnjem točku ako navija za klub iz svoje zemlje?
aaaa da -.- jebiga nisam skontao na sta mislis...