Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Kirovski u Zvezdi,najverovatnije i Šćepović...
Снимљен Аџић у Бразилу како јури појачања.
http://www.youtube.com/watch?v=GCzSlXBYFfo
Haha e jel se neko setio da uploaduje na youtub toleta geja kontam da bi bio HIT
Читао сам данас у Блицу, неки клинац из Швајцерске, има 16 год. хвалио га Кројф и још неке легенде фудбала. Видео га Реднам из Тотимхема и узео га за џ! А говори се да ће бити феноменала... Тражили га још Арсенал, Манчестер Ј, Олимпик из Марсеја, Ајакс..
И још замислите пореклом Србин! И изгледа да би хтео да игра, ако га пусте ови из Швајцерске!
Sterija,aj daj link za to...
nema online... jedino ako mozes da nabavis novinu, posto sam iz nje citao..
Ma pun kurac je takvih,i onaj Nikon Jevtic i jos 3 kuraca klinaca...i na kraju to bude neki talenat tipa Bojan Djordjic... :)
Elem,Lane ide iz Liverpula..
Ma pun kurac je takvih,i onaj Nikon Jevtic i jos 3 kuraca klinaca...i na kraju to bude neki talenat tipa Bojan Djordjic... :)
Elem,Lane ide iz Liverpula..
I ja sam ovo video na forumu njihovog sajta. Cak mislim da je lik sa Vuke otvorio tu temu.
Šta mislite, kako će Simulatori digraju i sa Sančezom i Fabregasom? Mislim da će tu doći do izražaja Gvardiolino trenersko umeće.
Savić otišao za 8 milki funti sterlinga. Kaže Đura - ne znamo ništa danas, znaćemo sutra. Nostradamus.
Da bar hoće nekog dovesti umjesto Savića... A ne onog raspalog Labrina, trebaće mu jedna polusezona da se poklopi sa Ivanovim, ako se budu uopšte mogli sklopiti.
Možda zvuči smešno, ali mogli bi Kirgijakosa iz Liverpula. Kako je igrao, Live bi njemu platio dide :) Jedino bi možda plata bila problem, ali da se to dogovoriti
Ovi iz Mančester Sitija definitivno nisu normalni.. Dati za neko dete 8 miliona, a on ne vredi ni 2 miliona.. A nešto ne verujem da će on mnogo da se naigra tamo..
Читам данас у Новостима да највероватније нема ништа од доласка Стефана Шћеповића. Колико ме нервирају новинарске "проверене" информације... Не знам зашто уопште читам спортске вести за време прелазног рока.
@Stiven
Znao sam da neće da dođe. Bilo mi je čudno kad su ga uopšte pominjali.
@Sterija
Zašto da ne. Pa Mančester je onog Džonsa platio dosta više a ovaj Savić može da mu parira komotno.
Дечко је талентован, само се плашим да не пропадне, ако га ови не пусте да игра..
А сад читам долази Коентрао за 30 милиона у Реал. Остали још само медицински прегледи и потпис..
Real je sledeće godine apsolutni šampion :)
Jebeni konj je uzeo kapitensku traku Kasiljasu. Pa on je jebena institucija. Deset Murinja da dođe, mogu da mu se sagnu svi. Jebo ga onaj ko ga je doveo. Govno nadmeno portugalsko. MRŠ!!
Nema leba od Reala sledece sezone.. Tako su oni rekli i za ovu tek zavrsenu da ce da budu sampioni..
U pravu je Murinjo. Kapiten bi trebalo da bude igrac u terenu, ne golman. Kasiljas i dalje ostaje vodja tima, ali ovo je formalno da bude Alonso jer samo kapiten moze da prica sa sudijom (po pravilima), pa bi bilo glupo da Kasiljas svaki put trci sa gola..
Arsenal:
Otisao je kiskara nad kiskarama Klisi.. Gibs ce ga menjati i kad se povredi opet ce kukati..
Cesc ce otici u Barsu, samo hoce sto vise da izvuku.. Nasri se spominje kao moguce pojacanje klubova iz Mancestera, ali tesko da ce Wenger njima da ga proda... Pojacanja go kurac..
Arsenal boli kurac za trofeje.. Venger im pravi igrače i oni to izbace na tržište i zarađuju lepe pare.. Boli njih dupe za trofeje..