U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Van der Sar preš'o u FK Penzija :)
Ovim sam se bavio danas na temi o klađenju, u potpunosti se slažem.
I Siti je bio kurac do pre koju sezonu,čak su i bili dugo godina u drugoj ligi
Уф , не смем ни да помислим шта би се догодило са шеицима у једном од два вечита ривала ...... или још јаче да шеици преузму ОФК , Раднички Ниш , Раднички Крагујевац , НАПРЕДАК! , или тако неки клуб ......
Da bre!Oživi se neki od zamrlih klubova...Ja obožavam OFK,najviše posle Zvezde,oni bi haos bili sa onakvom omladinskom školom i plus šeicima :D
Zvezda je stvarno Flamengo u malom što napisao neko defku malopre,dovode još neku crnčugu što je tamo igrala,Bruno Mezenga,napadač
Колико бих ја волео да гледам неког Аргентинца у нашем фуЗбалу, ови Бразилци су курчина... Сви нешто играју фудбал, зајебавају се, нама треба један Каниђа да привуче публику на стадион. Ух не смем ни да замислим шта би било да дође неки изгудрирани лудак па после сплава на утакмицу, па обожавао би таквог играча...
Bio je,Burzo Maradona :D
Знам да су оног Д'Алесандра доводили у везу са нашим клубовима, а њему су у младости предвиђали да ће бити нови Марадона. Вероватно је кренудо кривудавим путем кокаинских ноћи, тај би нам сео као будали шамар...
Koji je on talenat bio,bar po manageru 2004,lik je arčio kad sam ga doveo u Inter.Doduše ovo je više za onu temu manager što sam sad krenuo d apričam :D
Ešli Jang i zvanično u Mančesteru...
Ešli Jang i zvanično u Mančesteru...
Totalno nepotreban igrac Jedinstvu. Imaju na toj poziciji Nanija, koji je, blago receno, na istom nivou kao i Jang, mozda cak i bolji. Kupili su ga samo zbog toga sto ga je Liverpool zeleo.
Man City navodno uzima Savica za 7 miliona.
http://www.mondo.rs/s210038/Sport/SOS_KANAL-_Mancester_siti_uzima_Savica.html
Čitam temu i vidim koliko su tu teške muke, da li iskeširati 40+ miliona za najboljeg igrača Holandije, vaganje da li uzeti Fabregasa ili ne, gde staviti Sančeza ako dođe... :)
Hteo sam da pohvalim Partizan i Zvezdu zbog dovođenja ovakvih igrača i generalno traženja talenata van regiona. Samo ne znam koju žvaku su prodali Mezengi i Eduardu i Vinisijusu Pašeku da dođu u našu ligu, aj Partizan i nekako zbog Evrope, ali Zvezda... Mada oni to više gledaju kao priliku za probijanje u bolju ligu a la Kleo, Savio i Moreira. :)
To možda ne deluje kao vrlo sigurna investicija obzirom na dozvoljen broj stranaca i prethodnog iskustva sa raznim Barkosima, Lukašima, Tadeuima itd. Opet, za svakog takvog postoji Žuka, Kleo...
Izgleda da dobro radi skauting, Adžić lično reagovao, samo šteta što će ti igrači imati dobru sezonu ili polusezonu i otići za siću pri prvoj ponudi.
Da, i Savića treba zadržati bar još jednu sezonu pa onda razmišljati o prodaji. Mada, poznajući Bika i kompaniju ode on koliko sutra.
Pa ako su i jedni i drugi iole pametni,nece otici....Ako vec sa njima potpisuju ugovore na 3,4 godine,onda ne moraju da ih prodaju.Ako logicno razmisle,sto bi prodali spica koji im je dao toliko i toliko golova, za lupam 1,5-2, i posle se sjebali i uzeli nekog Djordja Rakica.. :) Tako bar ja razmisljam,ali videcemo...Ovi Brazilci,ako je sudeci po Borhi i Evandru,mogu da budu ozbiljna pojacanja,kako Eduardo za Partizan,tako i ova dvojica za Zvezdu...A brate,Barkos je sada najbolji strelac tamo,sabija covek,koliko god to glupo zvucalo(a jeste tako),tada je u Zvezdi bila neka mnogo cudna situacija,to je ona prva godina raspada,kada Koroman i kompanija nisu davali lopte Barkosu i Molini,a Molina decko razbija sada za onaj Seongam,gledam ga na ovom klupskom prvenstvu sveta,sije decko,sije... Jebi ga...Nadam se da ce i jedni i drugi dovesti jos po jednog kvalitetnog igraca,pa da puca do poslednjeg kola i da konacno u Evropi urade nesto,Zvezda da udje u LE,a Partizan da uzme par bodova ako udje u LS...
Uvek kad padne dobra ponuda posle prve sezone uzima se keš, filozofija Lukića i Đurića. Doduše zadnjih par godina je Partizan jači i ne odriče se lako tih solidnih stranaca. A s druge strane ostala je ona gadna navika da se klinci tipa Nastasić, Vujadin Savić, Ćosić prodaju brzo stranim ekipama, a realno bi izvukli višestruko veće pare ako bi im dali sezonu-dve u prvom timu.
Slažem se.
A te sezone je i Ailton igrao očajno, iako je došao kao slobodan igrač i prethodno redovno sabijao u Verderu i Šalkeu. Ne znam šta im bi te sezone. Što kažeš, Barkos i Molina su sabijali po odlasku odavde. Da l' se nisu adaptirali, šta li...
Liverpul hoce Carlija Adam,za 8 milki funti i da im posalje Selvija.Po meni do jaja potez,prvo sto je Adam sabio proslu sezonu,a drugo sto necu gledati fenomenalnog Dzondza! Pritom ce dobiti jos jednog odlicnog igraca na sredini terena,odlicnog izvodjaca slobodnjaka,koji zna i da ga metne bogme.
Liverpul hoce Carlija Adam,za 8 milki funti i da im posalje Selvija.Po meni do jaja potez,prvo sto je Adam sabio proslu sezonu,a drugo sto necu gledati fenomenalnog Dzondza! Pritom ce dobiti jos jednog odlicnog igraca na sredini terena,odlicnog izvodjaca slobodnjaka,koji zna i da ga metne bogme.
Ovo je vec zavrsen transfer, Liverpool je Adama zeleo jos u januaru. Nadam se da ovo ne znaci da ce da prodaju Meirelesa, covek je imao odlicnu polusezonu.
Манчеста довео Де Хеу за голкипера!
Радосав Петровић у Витесеу.