![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
dobro sad,krek vec nije kul,al njen problem...
Pa šta imaju i da uzimaju kad apsorbuju preko kože lica ko zna kakve gadne gudre iz farbi.
ne razumem što se ljudi žale da su bacili pare, pa ne gleda se pijana ejmi svaki dan uživo
mene izuzetno nervira što se o tome festivalu priča kao o koncertu ejmi vajnhaus. to je bio tuborg festival, na kome je, pored regionalnih bendova, nastupio i moby, daleko veće ime od ejmi. moby već 20 godina u velikoj meri definiše elektronsku scenu u svetu i važi za jednog od najvećih elektronskih umetnika ikada, a ona je do jaja pevaljka, koja se proslavila tako što je posle nezapaženog prvog albuma prvo gostovala na albumu marka ronsona i pevala pesmu valerie koja nije njegova, već benda the zuttons. onda je taj isti mark ronson uzeo i napravio joj drugi album da bude kako valja i to je to.
baš me nervira to nepoštovanje kvaliteta. pegla mi se od forsiranja skandaloznog na štetu kvaliteta.
a realno meni je kul to što je takva, ona živi pravi rokenrol, ništa meni tu ne smeta.
vec sam rekao...to za rokenrol
http://www.youtube.com/watch?v=q0adjQ4COQk&feature=player_embedded#at=69
Људи, умрела је.
A ja sam se pitao što je danas tako sumoran dan. Pada kiša, nebo plače, jedan anđeo manje na ovoj našoj okrutnoj planeti. :(
i to zauvek!
Ај бог да јој душу опрости...
:просипа пиво на тепик:
Klub 27
Ejmi arči iglom u venu!!
'rava jedna narkomanska.
Baš se pitam od čega je umrla.
Некако ми делује као да се људи од седамдесетих наовамо намерно труде да уђу у Клуб. Колико јадно...
Baš se pitam od čega je umrla.
Од рака панкреаса, као и сви остали наркомани.
O pokojniku sve najlepše ili je ovo neki medijski trik
Сад ће да порасте продаја албума. Неко ће да омасти брк.
Умрела је у право време. Одсад панавек има да је зову 'уметница'. :)
Ne znam da li je bila vrhunska umetnica ali veliki talenat svakako.
http://www.youtube.com/watch?v=b-I2s5zRbHg&feature=relmfu
Komentar sa B92... Beograđani, ubili ste Ejmi Vajnhausa DECXKO!