Amy Winehouse drogirana kurobeštija ili vrhunska umetnica

1. Sto autor ovog sramnog topika li njemu slicni lepo ne odu na forum skandala, entertainment kanala, pinka i ostalih kuroboca, pa lepo tamo raspravljaju o tome ko je Ceci pljunuo u kriglu, da li je Dzastin biber nevin u bulju, zasto Ogi Amidzic tera kosu na prirodno i STA JE ZAPRAVO EJMI VAJNHAUS. Kapiram da se svasta vrzma po glavama , pa se namece pitanje da li je uopste ona bila sinoc na Kalisu....hmmmm

Daj bre, pljujte ili velicajte, sutra cete svakako morati da se vratite svojim zivotima. Koliko vam god oni dosadno delovali.

2. Aha, krvavi, mora da se odluči je li? Aj dobro onda, vrhunska umjetnica sa kurobeštijskom navikom konzumacije droge i alkohola. Ali to je ne čini manjom umjetnicom, samo slabijim izvođačem na koncertima.

3. slazem se...muzika je jedino bitna,za ostalo me zabole...

4. Mene su jednom zajedno sa celim bendom izbacili nogom u dupe iz studija u Sarajevskoj jer smo bili toliko pjani da je bubnjar zaspao za bubnjevima i razjebao ih cele, a ja pokidao pola žica na njihovoj gitari. Da li sebe smatram manje dobrom osobom zbog toga? Nipošto! Moj moralni i umetnički integritet i dalje su na zavidnoj visini.

5. Mene su jednom zajedno sa celim bendom izbacili nogom u dupe iz studija u Sarajevskoj jer smo bili toliko pjani da je bubnjar zaspao za bubnjevima i razjebao ih cele, a ja pokidao pola žica na njihovoj gitari. Da li sebe smatram manje dobrom osobom zbog toga? Nipošto! Moj moralni i umetnički integritet i dalje su na zavidnoj visini.

Ljubi te brat.

6. Aha, krvavi, mora da se odluči je li? Aj dobro onda, vrhunska umjetnica sa kurobeštijskom navikom konzumacije droge i alkohola. Ali to je ne čini manjom umjetnicom, samo slabijim izvođačem na koncertima.

potpisujem.
    Ima prekrasan glas i eoma dobre pesme. To što je narkomanka ne umanjuje veličinu njenog talenta.
    Šteta je protraćiti nešto tako lepo.

7. Ако бре, нек се гудрира и цирка и пиша по људима, и ја бих исто кад бих имао довољно кеша.

8. umetnik MORA da se drogira...

9. mora...samo tako ce doci do svog maksimuma

10. Kolko ih ima slavnih kojima je droga izjela i mozak i umetnost... Što je sad Ejmi Vajnhaus nešto posebno?
    EDIT:
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_drug-related_deaths
    http://www.drugalcohol-rehab.com/famous-addicts.htm

11. tacno je da vecina uzima nesto, ali ne svi
    sad ja konkretno ne znam neke dobre koji ne uzimaju, ali sigurno da ima nekih

12. da uzimaju,bili bi jos bolji...

13. @Rosoneri-Mejdeni.Nicim se se nisu radili,a legendarnog li benda.

14. jas cuo da su oni pre uzimali sve zivo
    znam da pol i dzin iz kisa nista nisu uzimali

15. Koliko ste vi frustrirani, eeej. Neverovatno. Kako li možete toliko da se primite da izvaljujete takve psovke?
    A na temu neću ni da odgovaram, jer je apsolutna navlakuša, debilna do koske.

16. neka se pod hitno menja naziv teme,uzasno mi ide na onu stvar

17. kako vi sad tu nesto napisete..sta procitate ovo sve pre ovoga..i onda napisete..to je mnogo posla. amy je cool. droge su cool

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.