Пара врти где бургија неће 2 - недаће крепости

1. Пошто се она прва тема тиче углавном мушких ствари као што су фудбалски клубови, политика и принципи, ово је питање за жене. За колико пара бисте продале свој карфијол?

Едит: карфијол је пичка. Без пошалица типа: на пијаци је сто динара, мој одстајао у фрижидеру два дана нек иде за 50. Спем стоп.

2. karfiol nipošto, al brokoli dajem džabe....

3. Ја за 20 еура + осигурање овај мајкин.

4. http://vukajlija.com/zensko-postenje/91813
    http://vukajlija.com/legalizacija-prostitucije-u-srbiji/82900

Ево неких дефиниција на ту тему. Можда су изнети ставови шовинистички и сељачки али мене занима да ли постоји нека цена или нека ситуација која би вас натерала да се појебете за паре.

5. Имам ја друга којем су платили 20 еура да изађе са једном малом.

6. Da imam pičku ja bi je prodao.

7. meni žao što kad sam bila mlađa nisam bila pametnija pa da se ubacim u neku "poslovnu pratnju". šta ima lepše nego kad radiš ono što voliš i još te plaćaju za to! nego sam ja, ćurka, blejala po parkićima i učila školu... eeee da su mi te godine a ova pamet...

8. Мислим да је питање веома интригантно. Углавном цену коју жене себи одреде нико нормалан не жели да плати. А нико неће да се јебе по тржишној цени јер није курва. Не знам како се поставити.

9. Не знам како се поставити.

Наслониш се на столицу, и мало избачиш кукове.

10. Столица је нестабилна. Не спемуј.

11. ribe obično kažu da bi za nekih milion evra ili nešto. ali realnost je drugačija. potpisujem, SVAKA riba bi se pojebala za npr neki auto (čak može i srednje klase), gajbu, ili neki posao gde će dobijati 2000 evra mesečno bez da se razbija od posla (kao npr. naša nova ambasadrka u italiji, mada moguće je da nju samo svekrva gura, možda ne širi noge, ali samo možda...)

12. Лемајо лупаш.. дефинитивно сад лупаш

13. što lupam? misliš da nije tako? ajde daj mi molim te argumente kojim ćeš pobiti moje tvrdnje i naterati me da promenim mišljenje. hvala unapred. (dupe ti lupa pa ga nosiš, znaš?!?) :P

14. Лемајо значи ја да дођем и понудим ти фиат пунто ти би ми дала да те јебем?

15. maco, tebi bi dala i za džabe, samo kad bi umeo da tražiš! ;))))

16. Нека лемајић, заузети смо ми за такве експерименте лололол

17. Cena je mnogo visoka, daj legalizujte prostituciju !

18. не говори цену, само би те одала.