Prijava

Дакле- питање: FPS који је реалистичан, дешава се у "реалном" свету (нема зомбија и пичкематерине), има добар кооп, није претерано нов.

E да, да није нека далека будућност...

Сви гејмери ником поникоше.

Koji smor su meni ovi SWAT serijali, bas glupave igrice.

Freedom Fighters nije losa.

SWAT шије, FF није FPS.

Betlfild dvojka.

Е, јесте, Кејт Арчер арчи! И двојка исто јебе.

Кад је ФПС у питању, од НОЛФ-а не може боље. Не знам дал има цооп, ал мултипејер је океј. Са друге стране, СП јебе апсолутно све што је икада направљено, а назива се игром из првог лица (а није ВТМ : Бладлајнс) .

Како ми је криво што наставак вероватно никада неће изаћи.

Никад се не зна. НОЛФ и дан данас има јаку фан заједницу окупљену око себе, а развојни тим је легендаран (Монолит). Остављено је места наставку, а то им је најуспешнији серијал (уз Ф.Е.А.Р.). Сад раде неког Бетмена, није искључено да ће наставити НОЛФ у некој блиској будућности.

Монолит неће сигурно јер га је откупио Ворнер, а Фокс је задржао права на НОЛФ. Уз то, НОЛФ није испунио очекивања по питању продаје, а знамо каква су времена сад дошла и да никоме од издавача на пада на памет да ризикује са упумпавањем кеша у производ за који није сигурно да ће донети масан профит. Јебига.

Како није испоунио очекивања? Игра је изродила наставак плус измамљивање пара на основу старе славе, Контракт ЏЕК. Ал, за ово прво си у праву. Нисам знао да су права остала код Фокса (што је логично). У том случају, курац од наставка, поготово јер је игра ексклузива за ПЦ (додуше кец постоји и за ПС2). Како се данас игре праве мултиплатформски, нико неће да наставља серијал који је био популаран само на ПЦ-у. Штета.

Читао сам на неким форумима да је серијал финсасијски омануо, барем по дебелим главоњама из Фоксовог управног одбора. Двојка се чак продавала боље него кец, али имала је ту несрећу да недељу дана пре ње изађе Unreal Tournament 2003, између осталог. Мада, то је све сад потпуно небитно.

Je l' neko igrao Mirror's Edge? Deluje seksi.

Je l' neko igrao Mirror's Edge? Deluje seksi.

Мирорз Еџ комбинује две ствари које највише мрзим - Кинезе и паркур. Нисам играо, нити ћу.

Onda ne znaš šta propuštaš. Mirror's edge je jedan iznenađujući biser, a tvoja logika kojom si otpisao igru je ... blago rečeno trolovski glupa. Velika većina igara i sa zapada ima makar 10% azijatski programera, zato nemoj više ikada da si igrao bilo koju igru koja nije arijevska.