Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Apel za sve ljude dobre volje da naučimo dragog nam prestolonaslednika Aleksandra osnovno obrazovanje.Aco mi te volimo nećemo ti naplatiti časove!
Brate zar i ti?
Mene baš zanima što njega zovu prestolonaslednik, kad nema presto koji bi nasledio?
Sad gledao kako čestita srednjoškolcima lolo
Znam brate, ali otvaranje debilnih tema smara. Počeli ste ko Samh sa Sinanom.
Он је чка ко што му је и ћале био чка па је побегао, а сад се враћа овде са својом чкарском фамилијом и оће да преузме све поседе које је његов ћале чка имао, и још оће да му дају да буде краљ. Е па не може бре!
Bandiera rossa, Bandiera rossa.
Avanti o popolo, alla riscossa,
Bandiera rossa trionferà.
Jebeš Acu, mene nervira ona jebena Jelisaveta, jer je ružna ko lopov!