Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
A pazi što su izmiksovali Vuka Jeremića i Vuka Draškovića...
хаха до јаја изгледа, поцећа мало на менаџера
стејт менаџер 2015 лол
trebao si ostaviti retard pozz
Brate sto su za vuka jeremica napisali da je vuk draskovic
SKinuo FUFU, instalirao, pokupio par virusa, krekovao, obrisao viruse, pokrenuo.
Igra jebe, onaj pes je sramota za fudbalske simulacije.
NEGO JEL JEBENO MOGU DA SE PROMENE KOMANDE U FIFI?
Tamo ima da se izabere classic i advanced, i advansd je ono kao sa pesa, i izaberem to al su opet neke skrnave komande..
Jebote ovo sto ja igram sut = iks, prazan prostor = kocka , obican pas = trougo, brzo trcanje = R2 jbt.
Znate koja muka prebaciti se na te kontrole.
I da, NBA je isto dobar, mada ne znam cemu 50gb, a i oni smaraju sa komandama, pola onoga ne znam sta znaci koji kurac.
Mogu da se promene, ali ne u igri nego imas izvan igre kao na PES-u :)
Pozdrav
Da li je ono NBA, ROME TW, i COMPANY of Heroes besplatno za preuzimanje ova 3 dana na Steamu?
Да би пирати теже скидали
Вероватно само за овај викенд, после тога је неигриво
Mogu da se promene, ali ne u igri nego imas izvan igre kao na PES-u :)
Brate kako. Ja usao u onaj settings , i tamo mi samo nacrtan dzojstik, ne moze da se menja, niti bilo sta..
Ne znam na pamet jbg, posto nemam FIFU. Al sam imao DEMO i znam da je moglo. A mozda i nije izvan igrice nego u igrici lolo sad si me zbunio :)
ALi moze 100%
Brate nesto si se istripovao ,znas da sam guglao i jebeno pretracio ceo jutjub, svi nude neki poseban softver za promenu komandi..
U igri mozes da "promenis". Al kad selektujes dugme za koje hoces da stavis komandu, jednostavno ti ne dozvoljava da kliknes bilo koje drugo osim onog koje je vec stavljeno.
Evo kako izgleda onaj settings van igre:
http://www.dodaj.rs/f/Y/iZ/1gyC9wT5/untitled.jpg
Dakle imam opciju da li mi je dzojstik sa SLOVIMA ili BROJEVIMA vo imja oca, ko da to nesto menja. I ne moze da se klikne ni na sta
https://www.youtube.com/watch?v=aD9ZCUufADs
E onda je mozda do kreka. Moze sigurno, nisam lud :)
Znam da sam igrao na WASD
ma pricam za dzojstik :)
za tastaturu mi se jebe :D Sad sam izvalio jednu foru, promenim kontrole kako mi odgovara, selektujem odgovarajuci profil, al dzabe, on i dalje pamti neke njegove
ma isto je bre, da li dzojstik ili tastatura...
samo ne mogu da se setim jbg, nemam instalirano da pogledam
e seenovee, je l' ona castlevania toliko govno pa je jedva ima sa siderima na torentima ili je nešto drugo u pitanju?
Nije los ovaj rome 2 total war emperor edition...
Ima dosta drzavica i plemena sa kojima moze da se igra, vise kampanja, malo su unapredili vodjenje drzave sa unutrasnjim sukobima oko vlasti, gde imas i druge porodice koje se takmice za vlast, sve u svemu igrivo je nakon tone patch-eva koje su izbacili. Kad je tek izasla igra maltene nisam mogao da je igram koliko je lagovala, sad su je optimizovali i popravili bagove...
de ste našli krek za fifu?
Skoljkaboje, moze torent u pe ve te