Коју игру следећу да скинем?

1. Našo ako je dobar torent a valjda jeste.Ne pamtim kad je zadnji put trebalo ovolko da se krekuje neka igra

2. Ne radi ovaj krek kod mene jbg
    Jel igro neko ovo dz je
    https://www.youtube.com/watch?v=4Afzw7qN3eY

3. Pre nekog vremena nas nekoliko odavde je cepalo, medjutim meni je kocilo posto sam imao integrisanu graficku pa nisam nesto previse igrao, a i zeza me dzojstik.

4. kako si promenio kontrole ovde?

5. dusan1001
    de ste našli krek za fifu?

Ako koristis win7 64bit i AMD procesor onda ima krek.
    Ako si intel, onda imas 30% sanse, toliko su do sad iskrekovali.

Posto sam ja nakupio 60 virusa skidajuci taj krek, sacuvao sam ga na kompu i pobrisao govnjive programe koje ti uvale uz njega, pa mogu da okacim samo krek ako nekom treba.

6. Napravih nekog Frankenstajna, ubacio sam gumice sa usb dzojstika na dzojstik od playstation-a. Sad cu opet da skinem fifa world da probam

7. aj pošalji gazi u pvt

8. Inače juče ja i coa odigrali jednu partiju ovog fifa world.Malo lagovalo i na kraju puko server al generalno je ok za f2p igru.Otvoriću kasnije temu pa ako ima zainteresovanih organizujemo nešto ko heksbol

9. Evo ja sam za, steta sto nema niko Fifu 15 oriđiđi

10. Stalker Lost Alpha. U potpunosti redizajnirana igra, samo neke slicnosti sa prvim delom. Dodati novi nivoi, misije, grupe... Jos uvek je u razvijanju, ocekuje se finalna zakrpa ali je igriva uz povremena pucanja. Dve mane - teško je previše u nekim momentima, moraš pažljivo da ideš po zadacima, i gama je malo sjebana, treba mnogo podešavanja da namestiš pravu sliku. Inače, imaš priliku da provozaš popriličan broj vozila, možeš da ostaneš bez goriva ili moraš da popravljaš ako te izrešetaju, imaš i prtljažnik pa možeš da vučeš veliku količinu opreme, dođeš da zadatka, pa biraš opremu....

World of Tanks je postao takvo pay to win sranje da nemam reči.

11. Uh, skinuću Lost Alpha, totalno zaboravio na nju. Stalker vrhunska igrica.

Koje igrice osim fudbala i košarke su dobre za igranje preko kompa na džojstike, znači na istom monitoru, kao PS.
    Recimo, neke auto trke, ili fore kao Crash Team Racing.
    Mogu li tuče, Teken ili Mortal C. 1vs1 na jednom kompu na džojstike?
    Tako neke igrice, da može i žensko poigrati.

12. da može i žensko poigrati

Kим Кардашијан: Холивуд

13. steta sto nema niko Fifu 15 oriđiđi

Evo imam ja, chkomatore na originu, pa mozemo nekad da odigramo

14. Mogu li tuče, Teken ili Mortal C. 1vs1 na jednom kompu na džojstike?

Imaš neke strit fajtere, četrvorka mislim, mortal kombat postoji, skoro izašao, i ima jedan krosover strit fajtera i tekena - TEKKEN X STREET FIGHTER. Ovo je od novijih arkadnih tuča koje su izašle i na ps3, a da imaju podršku za džojstik

15. kad bih imao novca naravno

16. Koje igrice osim fudbala i košarke su dobre za igranje preko kompa na džojstike, znači na istom monitoru, kao PS.
    Recimo, neke auto trke, ili fore kao Crash Team Racing.
    Mogu li tuče, Teken ili Mortal C. 1vs1 na jednom kompu na džojstike?
    Tako neke igrice, da može i žensko poigrati.

Devil May Cry, meni omiljena trojka
    Dante apruvz

http://www.novagames.ir/wp-content/uploads/2013/11/Devil-may-Cry-3-1.jpg

17. Uh, skinuću Lost Alpha, totalno zaboravio na nju. Stalker vrhunska igrica.

Ако си готивио сталкера, обожаваћеш ово. Иначе, сад имаш додатно батерије за лампу, возила, гориво за возила, зомбији као зомбији од Ромера (спори, без икаквог оружја, тешки за убити и прилично глупи) итд. Али атмосфера је прејебана, много више растиња, осећај напуштености и опасности на сваком кораку је невероватан. И нове локације су ојебале огромне и сабласне. Пошто је у развоју, имаш и приступ свему и свачему - у главном менију само притисни F3 и можеш себи свашта да даш. Причали су да ће појачати статистике пиштоља, али и даље су само додатни терет. И само обрати пажњу на гаму, неигрива је ако је не посветлиш.

Тучњава Guilty Gear 2 је матора, али веома занимљива и може на џојстику.

18. jel igrao neko star trek online?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.