Коју игру следећу да скинем?

  1. Колико се ја сећам 1701 је имала брдо оних смешних неутралних фракција, од експедиција и заједница лудих баба (вештице) до Индијанаца, Астека итд. То је један од пар добрих разлога зашто ми је 1701 боља од 1404, овде ме дрка јебени султан и то је у принципу то.

  2. Ако се сећам добро, имаш и овде те неутралне фракције колико се сећам, оне манастире, истраживаче, па неке вештице..

  3. Novi anno je malo redizajniran sto se toga tice...pa se borbe sa drguim frakcijama desavaju na odvojenim lokacijama...te ovde umjesto Orijenta tj istoka i zapada, postoje ekvatorijalna zona, articka zona i krateri na mjesecu... pa ih moras povezati trgovinom...

  4. Кратери на Месецу? Хм, претпостављам да има ресурс "хелијум-3" ?
    Елем, не привлачи ме нешто то сци-фи будућност, али можда јој дам шансу кад набавим графичку, цркла ми дискретна и остао сам на интегруши..

  5. Nisam pronasao dati element, trenutno kopam titanijum...mada ne znam sta u daljem razvoju slijedi...fino su uklopili razlicite "atmosfere" i scenarije...odlicna strategija, kao i prethodne sa dobro odradjenim mikromenadzmentom...po mojoj skromnoj ocjeni nisu se mnogo unaprijedili u odnosnu na proslu ediciju anna, ali nisu ni otisli u surpotnom smjeru tako da je igra zdrzala isti nivo "igrivosti"... u svakom slucaju preporuka za sve ljubitelje ove vrste strategija!

  6. 2 pitanja:

    1. kako promeniti kontrole u jebenom nba 2k16 posto po defaultu na dzojstiku ne radi kretanje igraca, a kad udjes u promenu kontrola ne moze da dodelis kontrole za gore dole levo desno.

    2. ima li neko krekovan fm16?

  7. баш је срање то са контролама, ја сам гледао неке туториале и није ми помогло

  8. које дроге узимате ви што играте анно?

  9. aj razumem sto su sjebali tastaturu, al jbt dzojstik ne radi.
    Vo imja oca.

  10. Ja vjerujem da za tebe rebus predstavljaju igrice u kojima u kojima osnovna interakcija nije svedena na trcanje u desno i preskakanje zelenih cijevi i oklopnih pataka...ali probaj da prosiris vidike, jer strategije sa razvijenim mikromenadzmentom kao sto je anno su itekako zanimljive i zahtjevaju da se makar koliko-toliko upotrijebe vijuge za razliku od ostalih gdje te zaniteresuju "cutscenama" ne bi li ti zadrzali paznju kao macku laserom.

  11. naravno, svako ima drugaciji zeludac za igre, ja sam vise pobornik srednjovekovnih strategija.
    nikad nisam voleo igre magije i igre daleke buducnosti.
    dobro malo sam vas podjebavao u vezi igre, ali ako bih morao da biram izmedju super marija i toga sto igrate, uvek bih odabrao marija, trcao u desno, gazio kornjace i preskakao zelene cevi... vise nego trgovao sa marsovcima ETjevima i ostalim bicima sa 3 i vise ruku.

  12. Kako da smanjim opterecrnje rama na xp-u,pls halp.

  13. Анно волим јер може да заокупи на доста времена, таман је за оне периоде живота у којима месец дана током лета нпр не знаш шта ћеш од себе, када све досади.

    Што се тиче далеке будућности, једино "Mass Effect.." i "Sins Of A Solar Empire" су ме привукле, можда и још нека али једино су ми ове остале у меморији и прстима..
    Једно време сам играо и "Star Trek: Online" , бесплатна на Стиму али претворише је у превелики pay 2 win..
    Није стратегија, више је као ММО ГТА у универзуму Звезданих Стаза..

    Што се тиче средњовековних стратегија (и стратегија уопште) "Total War: Medieval" , "TW:Empire" (нови век), серијал Company Of Heroes...

  14. Igrajte Dead Space triologiju braćo.

  15. То је генерално ствар навике, ако си са осам-девет година и поред Age of Empires-a, Квејка тројке и ето јебеног Марија ухватио и Rollercoaster Tycoon, Sim City 3000 или тако неку симулацију не гине ти да запатиш тај осећај напредовања који такве игре пружају, поготово зато што су махом зајебане и траже много пропалих покушаја пре него што их провалиш. Ово је бар мој пример, мени је тако увек било подједнако до јаја када скинем некоме главу птичарком али и када ми град у SC пробије два милиона становника.

    Излевелујем ја вич доктора и све је то слатко, али када решиш проблем тоталног саобраћајног загушења на осам петљи у Cities: Skylines, па у пичку материну дође ти да се запијеш од среће.

  16. Kako da smanjim opterecrnje rama na xp-u,pls halp.

    imam predlog koji će te koštati soma i po dinara

  17. Што се тиче скидања главе птичаркама, "Red Orchestra:Heroes Of Stalingrad/Rising Storm" (оригинал са експанзијом, заједно се узима на Стиму), мултиплејер тактичка пуцачина у 2. рату.
    Можеш да играш као Рус, Немац, Амер или Јапанац.
    Ултрареална, 1 метак увија, и мора полако, миц по миц да се напредује са тимом по мапи, да штитите бокове и добро нанишаните непријатеља. Нема глупости као у ЦоД, где лик скаче као зец и дели хеадшотове. Нема тога, такви гину као снопље.
    Овде треба да се пропиша крв док не уђеш у фазон, мета је често хрпа пиксела.
    Има и систем прогресије добар, што се дуже игра лик постаје спретнији са оружјем, па брже пуни, брже нишани, трзај има мањи утицај, а и оружије добија надоградње као нпр бајонет, бољу мушицу, више муниције..
    Мени заразно до бола..
    Поготово кад залегнеш са репетирком и поливаш по живој сили на 100+ метара..

  18. A moze li besplatno taj fps da se skine?

  19. Ma može, biju ko neće.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.