Коју игру следећу да скинем?

1. Makaronac gledao sam oba animirana filma Dead Space. Mislim da bi mi se od igrice govno smrzlo, a potom bih doživeo i srčani udar.

2. Srčani udar ne nastaje kada ti se zapuši crevo, nego nešto drugo.
    :skečić:

3. Hahahaha Reme, ispišam ti se u pivo.

4. http://www.gammerson.com/wp-content/uploads/2016/07/gta-go.jpg

Čuo sam da će biti omogućen samo jedan set oružja... jebo im pasmater

5. Igra neko Arcane Legends? Android i brauzer igrica, mnogo je do jaja.

6. šta je to neki brauzer wow?

7. аркејн леџндс је зараза јебена и ок је у почетку, онда ти прекурчи јер знаш да ћеш оседети док не набуџиш максимални левел ако им не даш паре

8. Ja sam 56 lvl sa rougom. Imam arcane i mythic peta, mythic oružje, i sad muku mučim za planar pendant. A glavna fora s kintom je da špekulišeš. Ja sam do maja imao krš iteme, onda me nešto mnogo kenjalo i zaradio sam preko milion i po zlata za par dana.

9. Ima li fifa 2016 negdje da se skine po torentima, ne mogu da nadjem? Ako je neko skidao, neka mi posalje link u pvt, ne bilo mu tesko.

10. скините бетлфилд 1 бета, оно није нормално каква је игрица

11. skinite the great escape, prastaru igricu, begaš iz stalaga za vreme ww2. smešna grafika al gejmplej zabavan

12. U robin je bio zabavan užasno, prešao sam ga bar 2 puta.

13. Doom ponovo razbijen, ovaj put izgleda valjano.

14. Robin je do jaja, samo posle nekog vremena postane baš monoton jer ima dal pet gradova i šuma, plus safehouse.

15. Jel probijena zaštita za mirror edge i jel igrao neko?

16. ako je ko igrao, to je papetmaster

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.