U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Мање више је препорука. Ко год је волио ту игру некад да игра на Сеги, има прилику колико толико да се врати у та времена.
Agilni sta bi sa hrvatskim Scum-om? Kad je izasao bio par dana najstrimovaniji na tvicu i samo nestade.
Nisam probao, ali još je to Early Access i prilično nedovršeno. Predviđam da će u skorije vreme završiti u nekom Humble Monhly-u, pa će se broj igrača opet naglo povećati.
Zna li neko gde može da se nađe hotfix za ovaj zadnji peč za Krusejder Kingse Holi Fjuri? S njim izgleda konačno rešili sve bagove što su imali.
Igra mi se s nekim na 2 dzojstika upravo sada super contra npr. na nitendo ili mocni rendzeri na super nintendo.Stare igre ali su mnogo dobre za svoje vreme.
Probaj Overcooked. Najbolje za od 2-4 igrača, pičkaranje i galama zagarantovani.
ставио сам емулаторе за сони кеца, двојку и псп на телефон, повезао џојстик од четворке и купио неки држач да то стоји заједно
усро сам се од играња год оф вора и креш трка
Koji emu za ps2 koristis?
Fina lista za sve ljubitelje sajberpanka. Taman sve da se odigra do kraja godine kada stiže najbitnija igra ovog podžanra.
https://www.gamersdecide.com/pc-game-news/best-cyberpunk-games-pc
Na listi je i ona domaća igra koju sam pominjao, što je baš lepo.
"Jedan od sajtova koji se pretvorio u svojevrstan pokret čiju komiku savršeno razumeju i njegovi dugogodišnji članovi a i oni koji ga prvi put posete je Vukajlija. Vukajlija je mesto za veliku decu koja za svaku pojavu ili termin imaju sopstveno objašnjenje i viđenje, i u tome je tajna višegodišnjeg uspeha."
Bulletstorm mi je pružio vrhunsku zabavu zadnjih nedelju dana. Sad skinuo Timeshift.
Тајмшифт убица од игрице, није ни лака морам признати, булетсторм играо пре 6 година фазон нисам прешао мрзело ме.
Дарк соулс 1 2 или 3
Preteško za mene taj darksoulz.
Ovako od gejmerske industrije cini mi se da Poljaci nekako proizvode najbolje igre i oni kad ih proizvedu to je kvalitet i sadrzina koju nemogu da opisem, a i oni mi se cine da ne proizvode igre zbog marketinga i zbog para vec jednostavno to rade zbog sadrzine koju igre imaju.A ovako cini mi se nekako graficka s 256 bita magistrale ima vecu jacinu i sa 512mb memorije nego li neka sa 2gb memorije i 128 bita magistrale.
какав дарк солз хахахахах
E mora probam konacno dark souls i imam okacene na mega.co.nz modove za skyrim sto sam pravio kolekciju.
Igram sad timeshift... mnjeh. Mrzim sive igrice... gde je sve nekako sivo i monotono. I kontrole su shit
Ti znam sta volis da igras pa half life 2 normalno.Nego ta igra je interesantna mnogo zbog politicke sadrzine jer opisuje zivot u policijskoj drzavi.Igrao li si mozda lambda wars takodje, to ti je besplatna strategija bazirana na half life 2 i svidja mi se mnogo.
Ej nisam. Jel treba jaka makina za to?