Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Mislim da masina koja pokrece half life 2 moze ladno i ovu igru i netreba ti uopste jaka mnogo, ti kolko jaku masinu imas?Ako pak nemas jaku masinu odi kod drugara koji ima i nek te pusti da igras sta ti je volja na jakoj masini, meni je nekad i soni jedinicu pozajmljivao jedan drugar.E znas sta bi bilo najinteresantnije da imas devojku koja ima jak kompjuter i da te pusti da igras na njega.
Brate jel imas temperaturu il me jebes lolol
Brate pitam te lepo sasvim normalno, a i ja jednom kad nisam hteo igram igrice dam na drugara kompjuter kod njega da sedi po mesec dana.
Која легенда овај атомски миш
Ne mozes skoro okej a da ovako trolas
Piddduuu ja sam ti neko ko voli da sto zaradi da i trosi i nevolim da stedim pare mnogo, samim tim ako mi se svidja da nabudzim komp da mogu igram na vece detalje ja to cu i uradim.
У реду.
Hedonista si ti opasan vidim ja. Bolje ti je da znas sta ustedit pa da vozis dobra kola sto kazes da ti je zelja. Ne mogu dobra kola a da se trosi nemilice moj atomski mravu ovaj misu
Upravu si pidduu, i treba se nekad i ustedi.E hteo sad pitam jel ima neka igra koja pokazuje skoro realisticnu razornu moc raznih oruzja gde ih testiras na npc-ovima, ali da ima ono bas da prikazuje realisticne prostrelne rane na osnovu toga gde je neko pogodjen.A isto me interesuje i neka igra slicna need for speedu ali da se s motori trkas i da ih isto nadogradjujes.
Operisan sam od igrica bukvalno, igram samo forzu horizon
Ma uzivanje u realnom svetu je mnogo zanimljivije to sam vec i sam reko.Pitam ne tebe nego generano ovako.E igrao sam igricu condemned criminal origins jednom i ta igrica da je pustis nocu ima se useres od straha kolko je strasna.
"Sniper Elite 3", "Sniper Elite 4", a komičniji pristup u "Guts and Glory" i "Kill the Bad Guy".
"RIDE" (1, 2, 3) i "TT Isle of Man".
E hvala ti sad cu ih probam !!!
Шта је форза хоризон? Јер то на андероид неки или конзолу
Ukucaj Forza Horizon 4 za Xbox One
Код мене је 360 јепига
Pa kako nisi cuo za forzu to je iskljucivo igra za xbox
Играм углавном Фифу, НБА и WWE са ортацима. Осим тога пикао сам мало Блекопс, Фејбл, Текен и сл ни не сјећам се више. Нисам неки гејмер брт, праштај
Haha nisam ni ja al jbg forza je ono exlusive za xbox pa je vecina zna. Npr The last of us za ps4 nisam nikada igrao al znam jer je eksluziva
Ja nisam nikad imao xbox ali cu pogledam sad sta je froza.