Prijava

иди преко впна

Ne moze. Otvori mi stranicu al kad stisnem download kaze kao ne podrzava region itd

Izašao PES 2020 demo, blagi užas za početak

Ma PES 2008 je zakon!

Swords and souls: neverseen

Odlična, verovatno jedina turn based rpg igrica za koju ne moraš da budeš apsolutni štreber

Ко у 2019. години игра пес јбт

Hollow Knight, vrhunski bez dileme

Zato lepo igraš max payne 2 i ukucaš sifru da je mona GOLA I NEOBUČENA

Malo drkaš malo pucaš hehe

Realnost je postala kao epizoda saut parka..

Nisam igrao neki AAA naslov još od VIčera 3 pa rekoh ae da probam Metro Exodus pošto sam zimus završio Stalker shadow of černobil i možda najbolji FPS, Stalker Kol of Pripjat.
Sjajan je Exodus, znantno više slobode kretanja po mapi nego raniji delovi, kastomizacija oružja i opreme sasvim zadovoljavajuća. I opet sa ruskim glasovima daje još bolju atmosferu, sve bliže Stalkeru koji je neprejebiv. Clear sky mi je bio isuviše bagovit čak i sa pečevima i tim materinama. Šteta, utrošio sam preko 10 i više sati i nisam mogao više da prelazim preko bagova jbg, preljevalolo.

Kingdom Come Deliverence
Opasno kvalitetna igra, možda jedini open world po kvalitetu rame uz rame sa Skajrimom i Wičerom, samo sa ogromnom razlikom - nema fantazijskih elemenata, igrica je dobro potkovana kako istorijskim činjenicama tako i rekonstruisianim podnebljem Češke odnosno Bohemije iz 1403. godine, prelepi pejzaži stvarno, ma samo konja da jašeš po poljima i livadama pa kroz šume je totalni čil, bilo po prelepom sunčanom danu, zvezdanoj noći ili po grmljavini, sasvim solidna doza realnosti naročito u borbama koje baš i nisu lake - 2 lakše oklopljena bandita mogu baš fino da te umlate bez jebemti dok je borba 1vs1 sa full oklopljenim vitezon sa longswordom za mene i dalje poluenigma a u igri sam već dobrih 30tak h.
Lepo odrađeni kvestovi, ne smaraju, vrlo različiti i opet realni donekle lol, opet zavisi od tebe i tvojih dela kako ih radiš, odnosno kasnije trpiš posledice, pozitivne ili loše.
Prijatno me iznenadilo i pominjanje Boja na Kosovu koji se odigrao 14 godina ranije od trenutnih dešavanja u Češkoj koji napominjem opet, istorijski tačno prikazani u igrici (bar tako zvanično kažu) i učestvovanje u istom od strane jednog popa koji je bio vešt s mačem i borio se naravno na srpskoj strani lol

Preporuka

Hollow knight... sta je ono majko mila...

Ma kakvo sranje, vrv u top 5 igrica decenije

Da, da. Preljepa igra. Pomalo teška, ali je baš jaka satisfakcija kada savladaš bosove. Nisam je prešao celu, biće ispravljeno.

Ove obične bosove sam obrnuo, ali dream bosovi... ono je nenormalno i nemoguće

imao sam preko 40h gejmpleja, kupio ssd i instalirao win, zaboravio skroz na sejvove i...ćao hollow knight, možda tek za par godina ponovo zaplešemo.

Do tad izlazi silksong dlc pa da vidimo kakav je gejmplej sa horneticom. Jebala mi je kevu u oba boss fajta s njom na kraju sam je tenkovao uzmem charmove da imas 16 hit pointa i kovem je, bije ona bijem ja

Što na kraju Amantino nije izdao onu igricu Golden Hour... delovala je obećavajuće