Prijava

није риједом него само група најбољих:

gta san andreas
diablo 2
witcher 3
rimworld
wow
dota 2
torchlight 2
rome total war (скоро сви тотални ратови заправо)
скоро све игре парадокс интерактива
kolodjuti
papers, please

Banjo kaže da je najbolji igrač sig

Dobra lista, Davide.

Evo mojih deset, ali ne najboljih (jer pojedine svakako to nisu), nego omiljenih.

1. Deus Ex
2. Vampire: The Masquerade – Bloodlines
3. Gothic 2
4. Mass Effect (1,2,3)
5. Witcher (1,2,3)
6. Planescape: Torment
7. Neverwinter Nights
8. Alpha Protocol (bagovito govno koje je zapravo fenomenalno)
9. Fallout New Vegas
10. TES3 Morrowind

A pre 2000. svakako Emylin Hughes Soccer.

EDIT: Honorable mentions su STALKER, sve Divinity igre, Nox...

joooj gothic 2 agilni sad si mi lupio nostalgiju :) inače sam skinuo acting lessons i još nisam probao...

Менаџер џабе на Епику

Ha ha
Krajsis remaster > neoptimizovano sranje, nabudzdnih starih tekstura, malo modernijih partiklsa i osvetlenja, ne vredi ni 10 eura.

Splav menadzer 2020

Vojna obaveza 2 (poziv na duznost ii)

rep. srpska prodavnica menadžer

Koje ti omiljeno kolo? Kolo Djuti

Tih par igrica koje imaju smisla i opuštaju... Ostalo je gubljenje vremena

Nista u cemu uzivas nije gubljenje vremena

Slažem se, ali recimo ovaj minecraft nemoj mi reći da je to uživanje neko, ili neka strategija koju igraš bukvalno godinama... Raspadaš se u onoj gejmerskoj fotelji, mrvice od vutre između dugmića na tastaturi, limenke od Meraka u ćoškovima ispod stola, brate moj... Uplati Tajland

Kanter na spidu sa ortakom iz detinjstva (gamby) jedan od lepših doživljaja,

Ovo mu dođe slika dana u gejmingu.

https://pbs.twimg.com/media/EiccnNPXsAImHiV?format=jpg

A evo i zašto, za one koji ne znaju i koga zanima:

Bethesda je 2008, nakon što je uspela da iskešira licencu, izbacila Fallout 3. Prvu 3D igru u Fallout svetu i igru koju su fanovi ranijih Fallout igara popljuvali zbog drastičnog pojednostavljivanja. Međutim čitava Bethesda marketing mašinerija se upregla da plaća rivjuove kako bi igra bila što bolje ocenjena od strane kritike i tako imamo da je na Mettacritic ocena Metascore 91, dok je od strane igrača ta ocena svega 7.8. Čest slučaj nesklada ocene igrača i ocene zvanične kritike kada su u pitanju AAA kompanije. Naravno, igra je postigla finansijski uspeh navalom novih igrača koji nisu ni igrali ranije Fallout naslove.

Usled tog uspeha, Bethesda za spin-off igru Fallout: New Vegas upošljava mega-talentovani, ali u dugovima grcajući Obsidian (koji su delom osnovali autori originalnog Fallout-a). Pohlepni, kakvi jesu, u Bethesda-i odlučuju da u ugovor stave kako će bonuse Obisidan-u isplatiti samo ako igra dobaci do 85 na Mettacritic. Kada je igra izašla i fanovi su počeli sa oduševljavanjem da prihvataju igru koja mnogo više liči na originalni Fallout, Bethesda uviđa da im se više isplati da istu onu mašineriju upregnu ovaj put u snižavanje ocene za New Vegas, nego da isplate mas'an bonus Obisidian-u. Pritom bi bilo i neprijatno da manji tim ima bolje ocenjenu igru. I dan danas New Vegas i dalje ima Metascore 84, dok je ocena kritike 8.7.

Posledica toga je da je Obsidian gotovo bankrotirao i da ne beše uspešne Kickstarter kampanje za Pillars of Eternity danas ne bismo imali Obsidian, ne bi ih kupio Microsoft, niti bismo bili u prilici da igramo The Outer Worlds, Tyranny, Grounded i ko zna šta nas sve čeka.

Danas je Microsoft kupio i Bethesda Game Studios.

Jeste bolji Nju Vegas od Folaut 3, a Folaut 3 mi je prva folaut igrica i bila mi baš do jaja, pogotovo što sam upravo završio Oblivion koji mi se strašno dopao tada bez prethodnog igranja bilo koje druge ES igrice

Trazim trailer jedne igrice koja je bila predstavljena kao da ce izaci 2014god. Ali joos nije izasla ista, radi se o nekoj svemirskoj igrici, naliik no man skay, gde se istrazuju planete itd, secam se dela iz trejlera, oni kao na nekoj planeti pustinjkoj, aa iz peska iskacee ogromna vanzemaljska zmija... Mozda cak i robotskog tipa. Da li neko zna ocem se radi?