Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Sve tacno sto kaze Zap, posebno onom šugavom blizzardu, mamicu im jebem sto su upropastili sve sto su imali
kaće ut99 jebem vas stare i krezave
Hollow Knight, umetnost, priča, animacija, gejmplej, OST, igrica izašla 2017, jedna od igrica koja toliko menja industriju da će svaka metroidvanija sledeća da se uporedjuje s njom, nekad je na steam-u možeš i za 5 evra naći.
Call of Duty Ghosts, djubre u svakom pogledu iz 2013, kampanja 3h, multiplejer serveri mrtvi, danas 2022 košta ljubaznih 60 evra.
Nema pravde na ovom svetu.
Chad Square Enix: uzmi ovaj Just Cause 3 za 2 i po evra bro, uživaćeš danima
Virgin Ubisoft: hoćy 70 evry za Far Cry 6 jer ga ima na momenty Gys Fryyyng, a igra je sranjyy
Mene najbolji farkraj 2 iako ima šiptar.
Čak sam i defku posvetio
Risen 1 odličan, gotivim te piranabajts darksouls igrice. Ne dark souls, nema f5 jbg, nisam mazohista.
Vaginalni, odličan je elex iako je sf fentezi, miks meni ne spojiv, al nemci uspeli jebeno i to da urade. E to je moj darksouls
Drakensang probaj.
Chad Doom Eternal: u odnosu na 2016 dodali smo 10ak novih feature-a što u samom gejmpleju, što u modovima
Virgin Call Of Duty- core gameplay ne menjamo od 2003.
inače, psovao sam dan i stvarno ispizdeo u igrici što mi se nikad nije dešavalo to, kad mi je SPOJLER ALERT SPOJLERАЛЕРТ ona bankarka šta već zbrisala sa svojim krvavo zarađenim novcem u Hollow Knightu.
Kako me je nasankala igrica tad ju ju
Јебени Убисофт се пре три (можда и јаче) године зајебао и послао ми кључ за Anno 1800 због рецензије, од тада је игра имала три сезоне са по три ДЛЦ-а и све то ми и даље ладно стиже за џабе и аутоматски се откључава, а пошто је игра у топ 3 најбољих city builder-a икада и спрцао сам сигурно 1000+ сати у њу узмем купим за 5-6 евра када избаце козметику и тако нека срања за украшавање града.
Притом се не осећам као дебил јер игру ради врхунска екипа из Blue Byte-а, студија којег су ове наказе појеле.
Koji je po tebi najbolji Anno?
1 i 20 minuta od početka do kraja u minus fazi, bukvalno sam na 1-5 mute all i krenuo da farmam BKB tu je došao i 8 kill streak i poneo sam tim u late game vs AM.
Dva puta me ubio AM solo i oba puta je umro i on i jednom Invoker kataklizma refrešer jbg ja bez cd na itemima. Sve u svemu 500 cs sa AA i 40k NW 52k dmg i bkb, euls, vessel, tboots, octarian, sange&kaya, mjolnir i moon shard i scepter buff
Prvo se sjebem otkud Boh na temi o igricama, onda vidim ovaj post kontam sta mu se desilo sta prica ovo i onda se sjetim Banjo - najbolji igrac u CG sig sig
Hahahhahah najjači tok dota misli u cg sig
Мени лично 1404-ка, без размишљања
Probo jako davno, pa nisam nastavio, imam ga i na Steam-u, bio je na nekoj akciji za 1.99€. Nije mi prvi put nešto pozicija kamere legla, ili kontrole, ne sećam se, a tada nisam imao volje da se privikavam. Možda je vreme da zaigram opet.
Inače, 99% imam originale, ali nikad neću dati pare za CoD, FIFA, PES, druge trkačke i sportske serijale koje izlaze jednom godišnje. Bethesda-i dajem pare (još uvek imaju kredita od mene zbog Morrowind-a) preko Xbox Game Pass-a za PC, verovatno najbolji gejming dil koji postoji trenutno.
https://www.pcgamer.com/ambitious-mod-life-of-crime-brings-a-new-singleplayer-experience-into-red-dead-redemption-2/
Eo zapato
Ja još nisam ni instalirao rdr2, ćuti na hdd već 3 god
Dajte neku dobru avanturu? Nešto da bude slično Deponia ili unwriten Tales, posto su to jedine dve koje sam ikada odigrao i bile su li super.
Unavowed
malo je drugacija od navedenih parametara ali preporuka za Machinarium
Milose, probaj Hector: Badge of Carnage. Dobar crni humor
Hvala ljudi. Sad sam se setio, davno sam na telefonu igrao yourney down i bila mi je ok.
https://www.sk.rs/2012/07/siop16.html
A ja vam preporučujem da probate ove dve, nisu avanture ali su vrh igre. Na foru komandosa
https://www.sk.rs/arhiva/clanak/28212/desperados-iii
https://www.sk.rs/2017/01/siop01.html
Ova druga ima i nastavak