Коју игру следећу да скинем?

1. Misija 1: ciscenje kuca od golorukih srbocetnika
    Misija 2: otvaranje vatre na kolone staraca, zena i dece kako bi se zastitio suverenitet i europske vrednosti hrvatske
    Misija 3: pusenje kurca jedni drugima i jebavanje u buljsona

2. АХАХАХАХАХХАХА
    ало што усташе из дијаспоре не донирају

3. pa sto su goloruki majmuni

4. flashpointarchive.org

program koji instalirate na komp i preko kojeg možete da skinete praktično bilo koju staru flash igricu, koje više ne rade onlajn, jer su ovi likovi uspeli da arhiviraju skoro 200 hiljada istih. svaka im čast, evo satima se zanimam

5. Skyrim je najbolja igra svih vremena https://youtu.be/XvvUXxVh6w8?feature=shared .Ove nove igre mi mnogo retardirano izgledaju kao npr. Fortnite i PUBG to kad vidim da neko igra meni se povraca.Nekad su pravili video igre da imaju dusu kad uzmes da igras setimo se npr. Half Life koja prosecnog seljaka uvodi u svet kvantne fizike to su bile igre a ne sad s lonac na glavu i sa roze pusku setkara u Fortnite.

6. njaaah skyrim gtav za pacifiste

7. skajrim je mogao da bude najbolja igra svih vremena kad gradovi ne bi imali po 12 stanovnika svaki. Enderal je standalone mod za skajrim koji je bukvalno 100 bolji od skajrima, čak i sa pričom i istorijom i svim, imate ga na stimu besplatno ako imate skajrim, bomba.

8. Ove nove igre mi mnogo retardirano izgledaju kao npr. Fortnite i PUBG to kad vidim da neko igra meni se povraca.Nekad su pravili video igre da imaju dusu kad uzmes da igras setimo se npr. Half Life koja prosecnog seljaka uvodi u svet kvantne fizike to su bile igre a ne sad s lonac na glavu i sa roze pusku setkara u Fortnite.

ПОТПИСУЈЕМ СВЕ

9. Сви знају да су најбоље игре излазиле тамо с краја деведесетих рецимо 1998 па горе до 2010 нпр годину горе доле остало је водурина

10. ali ali bitcher trojka izašo 2015

11. Smara Vicer, nepopularno misljenje

12. 627 hvala puno sto potpisujes sve, daj mi neki primer za video igru da skinem.Volim dosta da pustim epsxe emulator za sony jedinicu i da igram igre za soni ko sto je mortal kombat trilogy npr.

13. Igraj Unreal 2 the awakening, mozes da gledas siske tvoje pomocnice Aide

14. не знам шта да ти препроучим ја сам каријеру играња игара завршио пре 10ак година одигро сам све што ме је занимало више не знам ни шта излази нити пратим то нити имам времена ни воље

15. било би готивно једног дана направити листу игара које сам играо то ћу сигурно урадити кад ми буде досадно

16. Kolin mkre 2 ili 5

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.