Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
snajper elite nazi zombi varijante su bile true bez mnogo preseravanja i generalno celi serijal snipera solidna postavka skino peticu al nije bilo kreka
vicer precenjeno govno
pustili ste jaja mnogo vi vješcomrsci mora krenem da lupam šamare
Vičer2 bolji
627 nemoj da nasedas na tvrdnju kako je sramota da odrasli odigraju video igre.Neke igre su bas i pravljene za odrasle kao npr Witcher 3.Ja sam ranije i na poslu igrao video igre u trenucima kad samujem i nemam musterija ni posla i bas me briga sta ce ko kaze sto igram u odraslim godinama.Ima li vukajlija discord grupe da se prijavim da strimujem ko ranije.
ма јок атомски није то у питању ем ми срање комп ем ме боли курац да купим нов и да спискам 700 ојра а знам да нећу ништа играти, комп користим пар сати дневно и тоето.
понекад скинем неку стару игру типа халфлајф и опикам јер је дојаима, а ово флешгејмс што је Хезно поставио ваља проверити
Witcher serijal predobar i prebitan, a da nije postojao Witcher 1 kao PC ekskluziva u doba najveće ekspanzije konzola, a to je u retrospektivi najbitniji momenat za PC gaming kakav poznajemo, danas bismo svi imali konzole, a PC bi služio samo kao centralni hab za medije i komunikaciju, Apple bi kupio propale Intel, AMD i Envidiju, pa i Majkrosoft. Samo to je već razlog da se klanjate Vešcu. Kasnije su drugim delom pokidali (praktično dve igre u jednoj zavisno od odluka), trećim zacementirali.
Skyrim je detinjasti sandbox u poređenju sa ozbiljnim igrama, iako zabavan. Tod Hauard razvija igre tako što i dalje misli da je dovoljno unapređivati (pojednostavljivati) Morrowind, nekad imam utisak da u Bethesdi uopšte ne igraju igre osim onih koje sami naprave. Kaskaju zbog toga debelo i onda dobiješ "next gen" igru sa 50% QOL rešenja iz prošlog veka.
I da, ovde i dalje mediokriteti puše kurac/jedu govna/mrze sve što je dobro da bi izgledali kao elita, ne bi se usudili da ono što pišu ovde kažu ni ispred dragstora u Malom Požarevcu - prove me wrong.
Moj komp jaci od tvog kompa, Agilni
Nznm što im ocrnili Cyberpunk 2077 kad igrica odlična u svakom pogledu
Doduše, igrao sam ful pečovanu sa ekspanzijom pre nekih mesec dana, nemam zamerki, možda bilo problema nekih u početku kad je izašla, nije moj fazon jer sam mislio da je klasična namunjena sf pucačina sa nekom već viđenom pričom u rpg fazonu bla bla ali sam baš prijatno iznenađen dubinom, ono ispalo baš više ko da gledaš film sa Kijanom u glavnoj sporednoj ulozi
Preporuka
I to vam kaže jedan early millennials
Agilni - sveti bes.
Možda, ali nije agilniji.
Ni lepši.
Blagilni sećam se tačno tambneila videa koji iznosi te tvrdnje da se betezda šlepa na zastarelim principima i formulama, i saglasan sam 1/1 - skajrim je HD mod za Oblivion kada se sagledaju sve funkcionalnosti.
Ali ne možemo sasvim kriviti devove i korporacije što rade ono što je najbolje za njih - gejmeri su, u biti, teški moroni, imbecili takoreći, i stojim iza toga da je zadovoljiti gejmerski iskrivljeni mozak najlakši zadatak koji je ikada ijedan kapitalista imao u kontekstu odnosa proizvođač - consoomer.
Gejmerima je okej da je od top 10 najprodavanijih i “najboljih naslova” 2023 , čak tipa 8 bilo ili reboot ili sikvel. Gejmerima je okej da ih kara EA bez podmaza i da sipaju kevinu penziju u mikrotrasakcije. Gejmerima (na zapadu) je prodata priča da je piraterija zlo i da treba jedni druge da sramote za to. Gejmer je glupa kurva, dopaminski narkomančić koji bi i govno pojeo kad bi smrdelo na hors.
Tako da se malo i naslađujem kad im tvrde pazar 20 godina sa šestim delom elder skrolsa, i na kraju će da isporuče neko nedovršeno smeće za koje će moderima trebati dve tri godine dovedu u red
https://imgflip.com/i/8cb87a
fora sto ubacili stvarno kijanu rivsa kelte
my point exactly
kako to da prevedes da ima isti smisao?
eo odigram jedva 2 igice godisnje i onda me neko napadne a da nije moja zena, daj pustite batalio sam da pijem da duvam slabo se i sa ortacima vidjam ne diraj mi oazu jebem te
EA izbacio i "It Takes Two", opraštam im sve mužnje novca ako će tako nešto da objavljuju povremeno.
nista vise te velike kuce ne prave valjda, samo uzmu i publisuju nesto sto drugi napravili. eventualno finansiraju.