не знам можда сам већ питао али је л зна неко име игрице ја сам је играо пре неких 15ак година
игрица је ти си неки као кувар и имаш неке платформе и скакућеш на њих и скупљаш неко воће и поврће. помоћ
Koji je po vama najbolji need for speed da skinem.Imam sledecu konfiguraciju:
procesor core i5 3450
ram 10gb ddr3 1333Mhz
graficka nvidia gtx 560
ssd 256GB
hard disk 1tb seagate
sistem win 10 22H2
Ta igrica se u kraju zvala nitvor spid, a mislilo se isključivo na andergraund dvojku, dok je kec uživao status mitske nepoznanice koju je igrao samo rođak rođaka i drug drugara
не знам можда сам већ питао али је л зна неко име игрице ја сам је играо пре неких 15ак година
игрица је ти си неки као кувар и имаш неке платформе и скакућеш на њих и скупљаш неко воће и поврће. помоћ
Ово? https://youtu.be/uX-OdLvbS7U?si=lZNyvp6IRO7CWZlg
хахахахахахахахах брате скоро сам сигуран да јесте видећу да скинем да мало опикам
хфалаааааааааааааааааааа
За све те гејмерске зајебанције само додај reddit у претрази, нема шта не знају гикови
Ок тнх
Jel bi hteo neko odavde da igra starcraft samnom?
uh đe starkraft miše to komplikovano
Ta igra je bila ispred svog vremena u to vreme nekad
ne sporim, ali glup sam ja za to
Koji je po vama najbolji need for speed da skinem.Imam sledecu konfiguraciju:
procesor core i5 3450
ram 10gb ddr3 1333Mhz
graficka nvidia gtx 560
ssd 256GB
hard disk 1tb seagate
sistem win 10 22H2
Underground 1 i 2 legendice
The run je imao odl grafiku i lep walkthrough from east to west coast probai to
Neki gdje ima da se vozi
K A B R I O
A
B
R
I
O
Uh, tako je u nfs sme da se vozio kabrio bezbedno je nece se prevrne i izlupa kao u rl
I mos na more sa njim
https://www.instagram.com/reel/C81gPtoKiO7/?igsh=bnJ6ZG41MTFyN2N5
Ta igrica se u kraju zvala nitvor spid, a mislilo se isključivo na andergraund dvojku, dok je kec uživao status mitske nepoznanice koju je igrao samo rođak rođaka i drug drugara
Prvi nitvor spid mi je bio nfs 3: hot pursuit, na starom windowsu stari imao, i dan danas se sjecam te muzike dinamicne i zvukova countacha
Poslije sam igrao andergraund dvicu, pa pro street i zadnji mi je bio Shift, sjecam se kad je trebao izaći kakav je bio hype
Taj nfs underground 2 je bilo ono gde kreces sa pezoom 206 ko henzo samo nije bilo da se u garadzi namunji da bude cabrio
Moglo jos neka dva auta se uzme ko se seca