Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
не знам можда сам већ питао али је л зна неко име игрице ја сам је играо пре неких 15ак година
игрица је ти си неки као кувар и имаш неке платформе и скакућеш на њих и скупљаш неко воће и поврће. помоћ
Ово? https://youtu.be/uX-OdLvbS7U?si=lZNyvp6IRO7CWZlg
хахахахахахахахах брате скоро сам сигуран да јесте видећу да скинем да мало опикам
хфалаааааааааааааааааааа
За све те гејмерске зајебанције само додај reddit у претрази, нема шта не знају гикови
Ок тнх
Jel bi hteo neko odavde da igra starcraft samnom?
uh đe starkraft miše to komplikovano
Ta igra je bila ispred svog vremena u to vreme nekad
ne sporim, ali glup sam ja za to
Koji je po vama najbolji need for speed da skinem.Imam sledecu konfiguraciju:
procesor core i5 3450
ram 10gb ddr3 1333Mhz
graficka nvidia gtx 560
ssd 256GB
hard disk 1tb seagate
sistem win 10 22H2
Underground 1 i 2 legendice
The run je imao odl grafiku i lep walkthrough from east to west coast probai to
Neki gdje ima da se vozi
K A B R I O
A
B
R
I
O
Uh, tako je u nfs sme da se vozio kabrio bezbedno je nece se prevrne i izlupa kao u rl
I mos na more sa njim
https://www.instagram.com/reel/C81gPtoKiO7/?igsh=bnJ6ZG41MTFyN2N5
Ta igrica se u kraju zvala nitvor spid, a mislilo se isključivo na andergraund dvojku, dok je kec uživao status mitske nepoznanice koju je igrao samo rođak rođaka i drug drugara
Prvi nitvor spid mi je bio nfs 3: hot pursuit, na starom windowsu stari imao, i dan danas se sjecam te muzike dinamicne i zvukova countacha
Poslije sam igrao andergraund dvicu, pa pro street i zadnji mi je bio Shift, sjecam se kad je trebao izaći kakav je bio hype
Taj nfs underground 2 je bilo ono gde kreces sa pezoom 206 ko henzo samo nije bilo da se u garadzi namunji da bude cabrio
Moglo jos neka dva auta se uzme ko se seca