Коју игру следећу да скинем?

1. не знам можда сам већ питао али је л зна неко име игрице ја сам је играо пре неких 15ак година
    игрица је ти си неки као кувар и имаш неке платформе и скакућеш на њих и скупљаш неко воће и поврће. помоћ

2. хахахахахахахахах брате скоро сам сигуран да јесте видећу да скинем да мало опикам
    хфалаааааааааааааааааааа

3. За све те гејмерске зајебанције само додај reddit у претрази, нема шта не знају гикови

4. Jel bi hteo neko odavde da igra starcraft samnom?

5. uh đe starkraft miše to komplikovano

6. Ta igra je bila ispred svog vremena u to vreme nekad

7. ne sporim, ali glup sam ja za to

8. Koji je po vama najbolji need for speed da skinem.Imam sledecu konfiguraciju:
    procesor core i5 3450
    ram 10gb ddr3 1333Mhz
    graficka nvidia gtx 560
    ssd 256GB
    hard disk 1tb seagate
    sistem win 10 22H2

9. Underground 1 i 2 legendice

10. The run je imao odl grafiku i lep walkthrough from east to west coast probai to

11. Neki gdje ima da se vozi
    K A B R I O
    A
    B
    R
    I
    O

12. Uh, tako je u nfs sme da se vozio kabrio bezbedno je nece se prevrne i izlupa kao u rl

13. I mos na more sa njim

14. Ta igrica se u kraju zvala nitvor spid, a mislilo se isključivo na andergraund dvojku, dok je kec uživao status mitske nepoznanice koju je igrao samo rođak rođaka i drug drugara

15. Prvi nitvor spid mi je bio nfs 3: hot pursuit, na starom windowsu stari imao, i dan danas se sjecam te muzike dinamicne i zvukova countacha

16. Poslije sam igrao andergraund dvicu, pa pro street i zadnji mi je bio Shift, sjecam se kad je trebao izaći kakav je bio hype

17. Taj nfs underground 2 je bilo ono gde kreces sa pezoom 206 ko henzo samo nije bilo da se u garadzi namunji da bude cabrio

Moglo jos neka dva auta se uzme ko se seca

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.