Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
игра сам неколико нитвор спидова али најјачи утисак ми је оставио Карбон који и даље скинем отп једном годишње и пређен прво добар је а друго није лаган уопште имаш 4 боса 2 увек пређем без већих проблема онда ме она жена мучи и на крају легендарни ауди кватро онај црвени последња трка и тај последњи град која је то јебачина
Плус неки од најјачих успомена су они челенџи кад возиш ђубретарски камион и пандури те јуре а ти их разбијаш ко звечке ахахахах
Najteza i najbolja trkacka igra koja postoji je Midnight Club 2, izasla kad i Underground kec. Mogu nitforspidovi da joj puse govno
Atomski, skini Burnout ili Racedriver Grid
NFS Most Wanted mislim poslednje što sam iz serijala, posle ne znam šta sve izbacivali nit me interesuje
ma da presmece, ja skoro skino kacam uzo komp skino neke nove probo i forza horizon sve smece
apropo ove vuzijeve spike preporucujem kolin mekre 2 to je bila voznjica
Флет АУт 2 какво кидање играо сам то са ортаком пре једно 8 9 10 година онлајн преко хамачија можда тако нешто
Kolin mekre 2 isto institucija bio
čekaj bre kako si igrao flatout 2 multiplejer?
Pa preko hamačija reče čovek
Pre Hamačija bejaše Garena
Ima bolje ideje nego hamachi ja koristim openvpn bridge mode za igranje u LAN preko interneta.Evo i uputstva kako se napravi https://youtu.be/vEZoeYYj4pE?feature=shared .Nego hamachi li ne trazi da imas javnu IP.Hvala skeletor na savetu.
Не могу да се сетим тачно хезно то је било као што рекох пре најмање 8 година а највише 10ак
постојали су ти програми које сам користио за мултиплејере у то време ево неколико
Туннгле
Еволве
Хамачи
Гејмренџер
стим да су неки од ових програма угашени типа Туннгле
Gejmrendžer <3
andergraund kec i eventualno karbon
Сад кад се подсетим могуће да је гејмренџер био у питању за флетаут мултиплејер
skoro nesto bio probo i dalje stoji lol
Pa do jaja
tungle, hamaci, garena..eh
lol kako nisam bio cuo za ovo, vrh izgleda