Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
ја бирам страну војводе четничког
ja cu biti drugosrb/soros aktivista/onaj lik sto glumi studenta na ndh1 i uzima pare
Аха онај што му је пас био сам цео дан па није могао на протест
haha ne znam za tog, onaj lik u dđemperu taj sam ovaj levi
https://pbs.twimg.com/media/GB3nQztWMAA8I41.jpg:large
student lolo
Džemperi objasnili
какви ђемпери аххаха
јесте то је тај снимо се за ИГ ваљда као јао нећу моћи данас на протест пас ми је био сам цео дан имам и ја душу уморан сам ок брт
hahaha el realno svi putevi vode do đemper studenta
Ako neki programer/dizajner lurkuje sajt nek me stavi bar u credits, ništa više ne tražim
Ај пичке шта играте?
Је л играо неко најбољу Руску игрицу на свету С.Т.А.Л.К.Е.Р 2 је л изашо уопште? Искуства, утисци?
ću skinem sad kad imam brzi net ovih dana
Ајде, па јави утиске.
Imas revjuove na yt, sto pitas ovde 3 aktivna clana?
Па зато што ме боли курац да гледам ривјуове иск, више ми значи оваква врста рецензије.
Onda igraj ali samo ako imas zverinu od kompa
Видим захтеван је а и лаганих 150гб заузима, свакако ми није примарна игрица, можда једног дана. Ипак сам имао екстра искуства са Кол оф Припијат 2 дела уз тај.
Čekam ga da se pečuje i dinsta još jedno pola godine ko što uradili sa onim sajberpankom 2077 kad rešili bagove i ta sranja.
U međuvremenu sam počeo da igram True Stalker, modovana verzija od pre 2-3 godine ali je kompletno standalone što se kaže, i jeste stvarno jebeni pravi stalker. Mislim nije ono hard kor preživljavanje i to da ne brineš
Mada ti preporučujem Anomaly mod, malo cimanje da se instalira ali je ludilo mozga
Nema šta stalker serijal najbolji fps, naročito clear sky kad se malo iztvikuje i instaliraju neke zajebancijice za bolji gejmplej, dok je call of pripyat savršeni fps bar po meni, nema dalje. Kaki kurac krajzisi farkrajevi i kolofdjutiji
Zna ukrorus šta ište duša slovenska
Од та три дела из прве декаде 21. века најбољи ми је убедљиво Кол оф Припијат, да је та игрица имала буџет, и да је урађена као рецимо неки новији Фаллаут, сигурно би била једна од најјачих игара.
Знам одавно, баш одавно за те модове за Сталкере, још пре 12 13 14 15 година се то вртело игром случаја око мене, имао сам и групе по ФБ лајковане, постоје те заједнице где праве модове, лудују, мудују.. Не знам да ли су још увек активни, али, лепе успоене ме вежу за Сталкере.
Као рецимо и за печове за ПЕС, оне старије, ваљда Шолим(Shollym) радио, то се цепало на ПЕС 2009 и још неким тамо давно.