Čekam ga da se pečuje i dinsta još jedno pola godine ko što uradili sa onim sajberpankom 2077 kad rešili bagove i ta sranja.
U međuvremenu sam počeo da igram True Stalker, modovana verzija od pre 2-3 godine ali je kompletno standalone što se kaže, i jeste stvarno jebeni pravi stalker. Mislim nije ono hard kor preživljavanje i to da ne brinešMada ti preporučujem Anomaly mod, malo cimanje da se instalira ali je ludilo mozga

Од та три дела из прве декаде 21. века најбољи ми је убедљиво Кол оф Припијат, да је та игрица имала буџет, и да је урађена као рецимо неки новији Фаллаут, сигурно би била једна од најјачих игара.
Знам одавно, баш одавно за те модове за Сталкере, још пре 12 13 14 15 година се то вртело игром случаја око мене, имао сам и групе по ФБ лајковане, постоје те заједнице где праве модове, лудују, мудују.. Не знам да ли су још увек активни, али, лепе успоене ме вежу за Сталкере.
Као рецимо и за печове за ПЕС, оне старије, ваљда Шолим(Shollym) радио, то се цепало на ПЕС 2009 и још неким тамо давно.